na fudbalerive ke im se spie vo rusiaПочнува во 20:45ч (по наше време) и 22:45ч (по руско време), значи во 20:45ч..
А уште е рано за составите...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
na fudbalerive ke im se spie vo rusiaПочнува во 20:45ч (по наше време) и 22:45ч (по руско време), значи во 20:45ч..
А уште е рано за составите...
Јас само постирав што рекол Роналдо за Скај, и еден фан на Манчестер (видете поназад кој) почна да ме прашува за Скај и за момчето на аватар шо ми е. Јас најкултурно одговорив, и се разви најкултурна дискусија. Е сеа, еден фан на Челзи влета во дискусијата, мислејќи дека се расправаме. То е негова грешка, иако после и ви се извини.Што мајка бараат сини тука?
Ова е фан клуб Манчестер ако ја погодив добро темата и тука ние дискутираме во врска со состојбата на клубот, а и не гледам дека некој црвен од тука ви се меша кај вас.
Ајде идете си во Арсенал фан клуб, барем црнци со црнци ќе си бидете, башка од Лондон две екипи.
Наместо да реплицираат тука некои покултурни фанови на Челзи, овие најпаметни дошле и пцујат, мислиш Лампард/Тери ќе дојде и фала ќе им каже.
Детски болести.
Хех НЕМА ШАНСИ, Пике е земен од Барса и сеуште жалат за него т.е за неговите спосбности, а кои и Фергусон ги цени.
Да, ама со останатите делови на телото е во Манчестер, така да 90% остануваДа али тој сака да игра, а не да ја грее клупата. Како и да е ќе почекаме и ќе видиме што ке се случи до Петок. Инаку според сите медиуми тој е веќе со едната нога на Камп Ноу.
И ти па, не е продаден...Mislam deka e mnogu greska poteg sto go prodadoa Pique...Momceto za 1 godina najmnogu ke bese segasniot Vidic,fizicki e mnogu silen,dobar na glava...Ama toa e ocigledno saka da igra...
Да.Стварно у 20:45 ќе е почетокот?
Abe sto se sekirate?Nie ke ja osvoime ligata na sampionite,Chelsea nema tim koj moze da se nosi so Untied,Chelsea nema menager koj mzoe da se nosi so Fergi...Ke izmisli starito nesto,ne grizete se:smir:Момците се во Русија веќе. Само незнам точно дали од денеска или од вчера се таму. Така да ќе се навикнат.