Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Иии... пенал ни досудија, да видам да неверувам. :)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ауууу како тоа чудо ни досудија пенал, ова е 8мо светско чудо
меси изгледа пак сака 5ка да опне :icon_mrgr:

P

pepito*

Гостин
Ух, ова да влезеше !:eek:

Едит
Оваа е најдобрата утакмица на Педро сезонава, јас сум презадоволен

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.827
Поени од реакции
10.196
Оваа ако е најдобрата утакмица за Педро тогаш замислете какви беа останатите. Не се трпи веќе, дај нека се врати Санчез или да го стави Тељо во стартната постава.

P

pepito*

Гостин
Оваа ако е најдобрата утакмица за Педро тогаш замислете какви беа останатите. Не се трпи веќе, дај нека се врати Санчез или да го стави Тељо во стартната постава.
Добри потези имаше цела утакмица, не кочеше акции и ми изгледаше на Педро од лани, сега што промаши зицер , точно е, ама добро игра. Ќе видиме Пеп што ќе кажи на пресот.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.827
Поени од реакции
10.196
Добри потези имаше цела утакмица, не кочеше акции и ми изгледаше на Педро од лани, сега што промаши зицер , точно е, ама добро игра. Ќе видиме Пеп што ќе кажи на пресот.
Мене па спротивно ми се чини...не ја губеше топката ама или испрати од тие страшните центаршутеви до голманот кога сите други се 10 метри од него или враќаше назад. Никако прогрес во акцијата. Единствено ми се допаѓа што е најупорен од сите и нонстоп прави пресинг, но од друга страна спиеше во одбрана кога му ја зедоа од позади. Куенка и Тељо (овие 10ина минути од кога влезе) не се ништо подобри. Ах, да не беа повредени Виља, Санчез и Афелај...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Да не се повредеше Афелај можеби немаше да знаеме кој е Тељо....
Дали мислите дека стартот на почетокот на мечот над Цецк со две нозе што му влезе директно противничкиот играч е за црвен ? Јас мислам да....
Ах колку сакам да се врати стариот Педро....ами Виља ?
Ај честито победа....
п.с : Меси стигна до 50ката:cool:
п.п.с :
Џен Вилшер (Арсенал): „Морам да ја гледам Барса овие денови..... само да го видам Меси како игра! Би можел да го гледам и по цел ден!“

P

pepito*

Гостин
Мене па спротивно ми се чини...не ја губеше топката ама или испрати од тие страшните центаршутеви до голманот кога сите други се 10 метри од него или враќаше назад. Никако прогрес во акцијата. Единствено ми се допаѓа што е најупорен од сите и нонстоп прави пресинг, но од друга страна спиеше во одбрана кога му ја зедоа од позади. Куенка и Тељо (овие 10ина минути од кога влезе) не се ништо подобри. Ах, да не беа повредени Виља, Санчез и Афелај...
Куенка и Тељо беа слаби, многу послаби од Педро, затоа и годинава омилен ми е Адриано на таа позиција, многу поконкретен е.

Инаку Меси денеска во стилот на Кристиано во головите што ги даде, еден зицер - tap in, а другиот пенал. :icon_lol:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Шо го спомињате Тељо кога изигра само 15 минути и топка не му дадоа, освен сега на крајот кога голманот му одбрани.
Пеп најдобро знае али јас би му дал шанса од првата минута наредната утакмица, освен ако Санчез биде скроз фит па он да започне од првата минута.

Меси ја раситна пеесетката. :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Инаку Меси денеска во стилот на Кристиано во головите што ги даде, еден зицер - tap in, а другиот пенал. :icon_lol:
во чиј стил ? :tapp:

денес нема причини за незадоволство,сигурна победа за задржување на какви-такви шанси за шампионатот,посекако и одржување на натпреварувачко ниво за најбитните мечеви во ЛШ !

P

pepito*

Гостин
во чиј стил ? :tapp:

денес нема причини за незадоволство,сигурна победа за задржување на какви-такви шанси за шампионатот,посекако и одржување на натпреварувачко ниво за најбитните мечеви во ЛШ !
Брат, дај прочитај што пишав, молим те.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Брат, дај прочитај што пишав, молим те.
и јас ќе те молам да пазиш какви споредби правиш,скромен човек,талент,докажан во големи натпревари и битки со пувало покварено,нарцис беден кој мисли дека се врти светот околу него......

Kajgana Shop

На врв Bottom