Добри потези имаше цела утакмица, не кочеше акции и ми изгледаше на Педро од лани, сега што промаши зицер , точно е, ама добро игра. Ќе видиме Пеп што ќе кажи на пресот.Оваа ако е најдобрата утакмица за Педро тогаш замислете какви беа останатите. Не се трпи веќе, дај нека се врати Санчез или да го стави Тељо во стартната постава.
Мене па спротивно ми се чини...не ја губеше топката ама или испрати од тие страшните центаршутеви до голманот кога сите други се 10 метри од него или враќаше назад. Никако прогрес во акцијата. Единствено ми се допаѓа што е најупорен од сите и нонстоп прави пресинг, но од друга страна спиеше во одбрана кога му ја зедоа од позади. Куенка и Тељо (овие 10ина минути од кога влезе) не се ништо подобри. Ах, да не беа повредени Виља, Санчез и Афелај...Добри потези имаше цела утакмица, не кочеше акции и ми изгледаше на Педро од лани, сега што промаши зицер , точно е, ама добро игра. Ќе видиме Пеп што ќе кажи на пресот.
Affelay ne znam zosto go zedovmeАх, да не беа повредени Виља, Санчез иАфелај...
за да скрши мразот против реал лани во ЛШ кога му асистира на месиAffelay ne znam zosto go zedovme
Куенка и Тељо беа слаби, многу послаби од Педро, затоа и годинава омилен ми е Адриано на таа позиција, многу поконкретен е.Мене па спротивно ми се чини...не ја губеше топката ама или испрати од тие страшните центаршутеви до голманот кога сите други се 10 метри од него или враќаше назад. Никако прогрес во акцијата. Единствено ми се допаѓа што е најупорен од сите и нонстоп прави пресинг, но од друга страна спиеше во одбрана кога му ја зедоа од позади. Куенка и Тељо (овие 10ина минути од кога влезе) не се ништо подобри. Ах, да не беа повредени Виља, Санчез и Афелај...
во чиј стил ?Инаку Меси денеска во стилот на Кристиано во головите што ги даде, еден зицер - tap in, а другиот пенал.
Брат, дај прочитај што пишав, молим те.во чиј стил ?
денес нема причини за незадоволство,сигурна победа за задржување на какви-такви шанси за шампионатот,посекако и одржување на натпреварувачко ниво за најбитните мечеви во ЛШ !
и јас ќе те молам да пазиш какви споредби правиш,скромен човек,талент,докажан во големи натпревари и битки со пувало покварено,нарцис беден кој мисли дека се врти светот околу него......Брат, дај прочитај што пишав, молим те.