Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен роденден на Дрогба.
Легенда ! :cuc::cuc:

Среќен роденден нека му е и уште голови во дресот на Челзи да ги реде :)

После вчерашниот рекорд, нека му е среќен роденденот денес. Би сакал да остане уште 2-3 сезони :)

drogba.jpg
2z7lrw9.jpg
didier-drogba%2B02.jpg
Drogba_Chelsea.jpg

Среќен роденден King DROGBA !!!

Срекен роденден Ѕверу. :)

НЕКА МУ Е СРЕКЕН 34ТИОТ РОДЕНДЕН НА ЗВЕРОТ !!

Гласам Дробга да остане како тренер по дисциплина, да размава заушки по цел тим :)

ме интерсира али мекекран се наметна во свонси ???
добива ли некоја минутажа или исто ко кај нас ?

Курац се наметна, греј клупа и таму. Се да му ебам јас на Свонси. 100 товари опинци искинаја додека го земат Мекехран на позајмица а сега не го играат. Аир да не видат

Следните 5 натпревари

Chelsea v Napoli(Champions League).March 14th
Chelsea v Leicester City (FA Cup 6th round).March 18th
Man City v Chelsea.March 21st
Chelsea v Spurs.March 24th
Aston Villa v Chelsea.March 31st

Тешко ќе биде ама ако ништо друго барем во 1/2 финале на ФА да влеземе и од ЕПЛ натпреварите барем 5-6 бода да земеме добро ќе биде
Особено битен ќе биде мечот со Тотнем.Ако ги победиме огромни ќе бидат шансите да одиме во ЛШ

^ Единствена желба ми е првите два натпревари против Наполи и против Лечестер за другите здравје :)
А најголема желба ми е да го победеме Наполи.Ако им успее тоа ќе речам на РБД добро му тргна како и на играчите :)

^ Единствена желба ми е првите два натпревари против Наполи и против Лечестер за другите здравје :)
А најголема желба ми е да го победеме Наполи.Ако им успее тоа ќе речам на РБД добро му тргна како и на играчите :)

Јас мислам ќе има победа на Челзи, тоа е несомнено но прашање е со кој резултат, т.е. дали ќе се пласира во наредната фаза.
Ќе биде интересно, изгледа ќе се оди на победа од 2-0 која ве носи понатаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom