Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
За мене Кристијано Роналдо е една класа подобар од Шевченко , Ето , Руни, Раул, Анри... Ама Меси е на сосема друго многу повисоко ниво од сите!
Целосно се согласувам со ова, ама кога го спомна Анри тогаш згреши.

Само сети се што правеше Анри во своите најдобри денови кога играше во Арсенал и се ќе биде јасно :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.649
Поени од реакции
22.722
Изгледа нема пренос ни на Алфа, ни на Алсат :tapp::mad::eek:
Ајде бомбардирање на mail-от на Алфа!

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Of u pm koj ge gleda na net so seckanje i trsta cuda....
Oficijalen sostva : Valdes,Alves,Maskerano,Pujol,Buskets,Xavi,Iniesta,Cesc,Messi,Cuenca,Pedro...
Izgled 3-4-3 ke igrame,a toa ne mi mirisa ubavo...

Член од
11 август 2011
Мислења
322
Поени од реакции
446
Prvo ke treba da gledam na streamovi i gluposti , vtoro sto me nervira e sto gleda Pep vo ovoj Cuenca mene stvarno ne mi e jasno . Abe pusti go Tello za 5 klasi e podobro deteto

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Зашто нема на Алфа што е работава ?? нетов ми е тиња нема да може на стрим да гледам.:facepalm:

R

Rigel Kent

Гостин
Nemate B92??

Inaku ne mi e jasno zosto se forsira Cuenca , vistina deckovo ima kvalitet no ne e ekstra klasa za vo Barca .

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ајде Пеп извади го Куенка и стај го Тељо!

Се повеќе си мислам дека Куенка си ги троши последните кредити во Барса, а во тоа многу влијаее и Тељо.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
A зошто никој не пишува дека Иниеста е можеби еден од најслабите денеска,сака да изигра некаков си Меси,добива топка, или сака да дрибла 2-3ца или ја пимпла топката безвеза,освен шутот на пречката ништо друго немаше...Педро е мн послаб од Куенка на овој меч....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не знам што треба да направи Тељо, за да почне во прв тим.

R

Rigel Kent

Гостин
A зошто никој не пишува дека Иниеста е можеби еден од најслабите денеска,сака да изигра некаков си Меси,добива топка, или сака да дрибла 2-3ца или ја пимпла топката безвеза,освен шутот на пречката ништо друго немаше...Педро е мн послаб од Куенка на овој меч....
Kaj vide Iniesta slab :eek:.Fabregas e denes malce poslab , za Iniesta zbor da ne cujam.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ја Педро би го извадил прв у второ.

Kajgana Shop

На врв Bottom