Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?


  • Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.023
Поени од реакции
14.153
Па нели е точно тоа? Пишувавте некои работи као демек ние сме ги рекле а немавте ни еден цитат од тоа.Ја после тоа ставам 3-4 цитата у пост како пишаа некои ваши фанови дека Јуве го месат за титула :pos: и никој неќе да ми врати.Пошто со Гули го имав муабетот почнато тогаш му пишувам на профил зашто не враќа и он ми вика зашто викаш дека голот поништен не бил гол :eek::tapp:.Од тогаш па навака секогаш кога ке правам маубет со некој од вас ке го болдирам тоа што е битно пошто очигледно не читате постови до крај..
Нема потреба толку да го тупиш. Од вас почна муабетот за тоа дека скудетото е наместено. Да барам постови на фанови на Јувентус каде велат дека дури и Јувентус мести за Милан да освои, до толку голема била заверата? Да барам постови за ФК Пенал? И што фајде од тоа?

Башка што кога нешто постојано ќе се повторува станува напорно.

Но, ајде, терај си ја борбата! :)
 
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.876
Поени од реакции
23.241
^
No toa sto go vidov vecer uste pojce me ubedi deka sigurno ce bidemo sampioni sezonava, samo da vidim u LS sto ce napraemo !!
^
Vidov deka ne ste kadarni ni edna nula da izvadite u momentov protiv pola nas tim, POLA !!

Ce se vrata povredenive i ce ne odbegna povredite da se nadevamo ako ima gospod do kraj na sezona, sega mesecov vie ce igrate isto sreda/subota pa ce praemo muabet na kraj mesec, i ne samo sto sum ubeden deka ce bidemo sampioni, tuku sum i ubeden deka ce bidemo sampioni na 2-3 kola pred kraj !!

ес ај вос сеин.....

Би сакал само тој викачот да се јави на темава и да ми каже како се чуствува !! :icon_lol:
 

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.256
Поени од реакции
8.348
Батали интернет бато, у живо изгледаш далеку попаметен....
Боље ти батали ... зошто нечини волку да си удираш глава од тастатура. Не озбилно после 14 нерешени јас би подразмислил на кој начин ќе се произнесувам на форумов. А башка тоа што немаш некој став освен критки према навивачите на Милан кои со право си удрија на таков муабет после Милан-Јуве башка и јас не сум крив што тоа ви е треjдмарк...
Jас да сум во таа ситуација би погледнал пошироко, односно подалеку од конкуренцијата неможе Милан да ви биде крив за овие 14 нерешени па ти да го спомнуваш во секој пост. Напишав пост и уште стојам позади него што побрзо сватите дека менаџментот на клубот не ви работи добро и овие „резултати“ што ви се случија се резултат на низа фактори (кои вие нејќете да ги признаете) толку побрзо ќе сватите зошто Конте догодина ќе биде првиот избркан тренер од поголемиве клубови во Италија...
 
С

сашенко

Гостин
Шо е поентата да убедуваш некого нешто ако не дадеш цитат.Поготово да убедуваш некој дека рекол нешто а да немаш цитат од тоа.За моите работи ја си дадов цитат и никој не сакаше да ги коментира на тема директно него по приватна порака попратено со пцовки.Ја знам дека е тупење ова (ептен) ама ако едно нешто стварно мразам тогаш тоа е некој да ми препишува нешто што не сум рекол.А Питу Гули и уште двајца што уште тврдат некои работи (без цитат) што ги повторив на темава повеќе од што папата во животот се има прекрстено и да ми испревртува маубети е крајно безобразно и идиотски.Незнам колку години има малиот, несакам ни да погаѓам ама понекогаш се осеќам како да губам време со 5то одделенци тука.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.705
Поени од реакции
43.821
Jуве боље да изгубат некоја средба, вака ќе бидат може и једина екипа што немала пораз у тек на сезона а едвај озбезбедила директен пласман у ЛШ, а ако продолжат со нерешениве и тоа ќе е под знак прашалник у пакет и со самото трето место со оглед дека и Наполи се улетаа ко да нема утре.

А овој Конте стварно бе рекол ќе терал ко Мурињо со ќутенката, така он освоил тројна круна, е до кај дое работава, типот кој беше на мета од Тутоспорт и сите фанови на Јуве сеа им служи за пример. Само нека го потесети некој Конте дека Јуве не играат сезонава у Европа.
 
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.025
Поени од реакции
36.799
ес ај вос сеин.....

Би сакал само тој викачот да се јави на темава и да ми каже како се чуствува !! :icon_lol:
Тој нема шанси да дојде,купил нова кола и сеа чува стража околу неа,се менуваат у 2 смени со татко му,пошо ќе му ја покршеле у инцидентиве:pos::pos::pos::pos:
 
С

сашенко

Гостин
Jас да сум во таа ситуација би погледнал пошироко, односно подалеку од конкуренцијата неможе Милан да ви биде крив за овие 14 нерешени па ти да го спомнуваш во секој пост.Напишав пост и уште стојам позади него што побрзо сватите дека менаџментот на клубот не ви работи добро и овие „резултати“ што ви се случија се резултат на низа фактори (кои вие нејќете да ги признаете) толку побрзо ќе сватите зошто Конте догодина ќе биде првиот избркан тренер од поголемиве клубови во Италија...
Ти си звер бато, уште ти се чудам.Колку пати годишно се пушташ на темава? :pos:
 
Член од
16 октомври 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
ООООООООООО CRY ME A RIVER :)) Recite zbogom tituli zatvorenici :))
--- надополнето: 11 март 2012 во 17:58 ---
ООООООООООО CRY ME A RIVER :)) Recite zbogom tituli zatvorenici :))
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.705
Поени од реакции
43.821
Fairness, not favoritism.;)
После фијаското на дербито у Милано, глупо е веќе да се зборува на таа тема, никој не им е крив на Јуве што напред наместо да имаат финишер асален, они го имаат Бориело, ниеден играч од нападот не е вистински шампион, што би рекол вашиот омилен, Моџи, така титула нема шанса да се освои во Италија, и самите знаете дека тоа е факт со оглед на тоа дека на времето во Јуве играа Дел Пиеро, Недвед, Трезеге напред, а сеа триото главни напаѓачи им е Пепе, Вучко и Матри, или Џакерини, Бориело, Естегабарраваија ( кога игра лево крило ).

Погледнете наназад кога се освојуваа титули кој што имал у напад, Милан Ибра, Шева, Интер Ето, Милито, Ибра, за Јуве кажав, за Рома, Батистута, Тоти, за Лацио Недвед, Креспо, Верон ...

п.с. Изоставив некои играчи ко Инзаги на пример, не е ни битно.
 
Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
^^^ As i was saying :pos:
па во сите фан клубови има мали деца бе брат... само што во фан клуб на Милан се честа појава... фан сум на Милан, али реално гледајќи така е...
За денешниот натпревар на Јувентус не можам ништо да искоментирам, дека не го гледав, али како што разбрав, Јуве биле оштетени... не им свирале 2-3 пенали и поништен гол, али тоа го чув од фан на Јувентус, така да не знам колку е точно тоа... :)
Има уште 11 кола до крај, 4 бода предност, не е многу, али мислам дека е доволно, сепак Милан се голем тим и не верувам да си дозволат кикс до крајот.
Од појаките тимови треба само со Рома да се игре и со Интер, ако сеуште може да се нарече јак тим, другите натпревари се со тимови кои Ибра сам ги решава. :)
 

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Еве еден факт:

30- Juventus made 30 shots(incl.blocked) vs Genoa today, no other side have attempter more in a single Serie A game this season.





И после судијата бил крив што немате реализација :tapp:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom