Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 459 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.193

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
И што има тоа со вонземјаните?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Вонземен објект со запчаници, тоа ми е далеку поневеројатно од се останато, тогаш каде е остатокот?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Па незнам и не ме интересира..Јас само реплицирав, дека таква појаво сигурно те навела на помисла за вонземјани..

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.476
Поени од реакции
5.172
од кај да знам па јас. не го пронајдов јас...
Не бил 400 000, туку 400 милиони години стар "механизам". :pos:

Се работи за измама, повторно по којзнае кој пат.

400 Million Year Old Machine Found in Russia HOAX

Image of apparent fossil found in Kamchatka peninsula and analyzed by Yuri Golubev appears to be a HOAX as no professor by the name of Yuri Golubev is listed on the St-Petersburg university website. The image appears to be that ofLaudonomphalus regularis from the Crinoids species that are marine animals that make up the class Crinoidea of the echinoderms.
http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/03/09/400-million-year-old-machine-found-in-russia/

Или подетално:

http://en.wikipedia.org/wiki/Crinoid

Пак верувајте во се што ќе пишат...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Пак верувајте во се што ќе пишат...
Јас лично не поверував во ништо, пошо секој ден излегуваат некој вакви случки. Се замешав само да спомнам дека доколку се пронајде некој метал стар 4 мил. години, сигурно првата помисла е на вонземјани..

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.476
Поени од реакции
5.172
Јас лично не поверував во ништо, пошо секој ден излегуваат некој вакви случки. Се замешав само да спомнам дека доколку се пронајде некој метал стар 4 мил. години, сигурно првата помисла е на вонземјани..
Да, доколку се најде и докаже такво нешто, тогаш да, може да се верува дека вонземјани ја посетиле нашата планета.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
нова врста на NLO - во Колумбија

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
Погледните ги овие изјави на CNN од страна на овие луѓе кои ја напуштиле должноста во американската влада поради тоа што сакале американските власти да ги замолкнат во врска со тоа што го виделе. Постои уште едно шокантно видео, кое треба само да го најдам. Нашите медии ги прескокнуваат овие работи да ги пренесуваат..... Доколку навистина разбирате и можете навистина да сфатите за што се работи, како и ја имате во предвид американската глобална политика, сите поврзувања водат до шокирачки заклучоци ............................. Зошто владата на САД до денес молчат и не даваат никакви објаснувања во врска со сите овие случувања и кој всушност ја води глобалната, особено ја имам во предвид надворешна политика на САД и со какви цели...?

Погледнете ги исто така и сите други видеа со изјави на такви луѓе на јутуб.

--- надополнето: 12 март 2012 во 23:40 ---
Ова видео мора го погледнете!

како и разни видеа со сличен карактер.

http://www.youtube.com/watch?v=G23-1u5fHBA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=2jsF0x_VmEQ

ПС. Темата за НЛО, разни видеа од нло на интернет и воопшто за тоа што се случува и што ќе се случува во блиска иднина, потоа "ареа 51", "2012", "второ сонце", "нибиру", разни претстави на нло и вонземаљци на египќаните, мајите, индијците стари повеќе илјади години, откритијата на пирамиди на досега непознати цивилации на тлото на Европа, на пример во Босна, големиот библиски потоп, најновите претпоставки за северниот и јужниот пол - влез и излез во друга димензија и космички патувања, нацистичките испитувања на јужниот пол и нивната база таму, нобеловата награда доделена пред неколку години за теоријата на патување во времето, откритиет дека неутроните се побрзи од светлината и многу друго ме заинтересира озбилно од кога самиот бев очевидец на летачки објект на блиска раздалеченост, за кој можам со сигурност да тврдам дека не беше човечки.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Kajgana Shop

На врв Bottom