Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
И што има тоа со вонземјаните?
Да најдеш метал кој се смета за стар 400.000 години, не би помислил дека е од вонземјен објект ??И што има тоа со вонземјаните?
400 000 години?Да најдеш метал кој се смета за стар 400.000 години, не би помислил дека е од вонземјен објект ??
од кај да знам па јас. не го пронајдов јас...400 000 години?
А како утврдиле дека е толку стар?
ц ц ц ц400 000 години?
А како утврдиле дека е толку стар?
од кај да знам па јас. не го пронајдов јас...
Не бил 400 000, туку 400 милиони години стар "механизам".
http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/03/09/400-million-year-old-machine-found-in-russia/400 Million Year Old Machine Found in Russia HOAX
Image of apparent fossil found in Kamchatka peninsula and analyzed by Yuri Golubev appears to be a HOAX as no professor by the name of Yuri Golubev is listed on the St-Petersburg university website. The image appears to be that ofLaudonomphalus regularis from the Crinoids species that are marine animals that make up the class Crinoidea of the echinoderms.
Јас лично не поверував во ништо, пошо секој ден излегуваат некој вакви случки. Се замешав само да спомнам дека доколку се пронајде некој метал стар 4 мил. години, сигурно првата помисла е на вонземјани..Пак верувајте во се што ќе пишат...
Да, доколку се најде и докаже такво нешто, тогаш да, може да се верува дека вонземјани ја посетиле нашата планета.Јас лично не поверував во ништо, пошо секој ден излегуваат некој вакви случки. Се замешав само да спомнам дека доколку се пронајде некој метал стар 4 мил. години, сигурно првата помисла е на вонземјани..
ovie ce se na koka i se mu e ravnoнова врста на NLO - во Колумбија