Задграничен Округ
Комита
- Член од
- 22 февруари 2009
- Мислења
- 1.073
- Поени од реакции
- 3.112
Немој со такви лоши предпоставки 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Утре ако бидеме 200 души јас глава сечам...
Во 100 денари?Sto si takov pesmist be , aj se kladime deka ko so Rabotnicki taa brojka ke bideme

pa sto stvarno mislis deka ako ve pusta ffm da dojdete vie ke dojdete vo tetovo ? ? ? haha sala na strana ama tesko stvarno....i znam se ga ke mi citiras i ke vikas...abe planinaru ili nesto drugo, i deka ako ne bese odlukava od ffm vie ke dojdevte vo tetovo :A:A...zatoa ne mi citiraj cao cao nemam vreme da se derem za ova rabotaИсто колку што дојдовте вие последниот пат![]()

И нека не се дере толку кажи му, ни ги дупна ушниве тапанчињаАко немаш време губи се од тука и не замарај
Во 100 денари?
Ако ништо друго ќе си ја вратиш кладбата за баражот![]()

pa sto stvarno mislis deka ako ve pusta ffm da dojdete vie ke dojdete vo tetovo ? ? ? haha sala na strana ama tesko stvarno....i znam se ga ke mi citiras i ke vikas...abe planinaru ili nesto drugo, i deka ako ne bese odlukava od ffm vie ke dojdevte vo tetovo :A:A...zatoa ne mi citiraj cao cao nemam vreme da se derem za ova rabota![]()

на утакмица не ме пуштат заради безбедносната состојба
. Се мислам дели да избегам и дали вреди. Некој совет од вас постарите 
грешка е тоа од 14 почнува утакмицата.Зашто на фб ивентов пишува дека е од 13? Да не отидам само за второто![]()
Во тешка дилма сумна утакмица не ме пуштат заради безбедносната состојба
. Се мислам дели да избегам и дали вреди. Некој совет од вас постарите
--- надополнето: 11 март 2012 во 11:03 ---
грешка е тоа од 14 почнува утакмицата.

смеј се ти мене не ми е до смеењеСлушај ги родителите момче,тие ти мислат најдобро !
Ајде на победа денес,очекувам да ги фатиме на кондиција,како што фи факаме сите други.Очекувам гол од Огбона незнам зашто,се мислам денес он ке збрца некое голче,ми е криво што нема Пеџа да игра,али ајде Стојакович ке замени тука на таа позиција.

Кај живееш? Мислам дека во Маџари нема „браќа“, и ако идеш со 23ка не би требало да имаш проблеми, барем јас така планирам освен ако не идам со кола.смеј се ти мене не ми е до смеење![]()
Од што се плашиш бе ? дај не се сери молим ти се ако веќе толку се плашиш фаќај такси со некој другарсмеј се ти мене не ми е до смеење![]()
Идеме денес јако за ВАРДАР!
од дома не ме пуштаат.