Фан Клуб: Вардар

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Исто колку што дојдовте вие последниот пат ;)
pa sto stvarno mislis deka ako ve pusta ffm da dojdete vie ke dojdete vo tetovo ? ? ? haha sala na strana ama tesko stvarno....i znam se ga ke mi citiras i ke vikas...abe planinaru ili nesto drugo, i deka ako ne bese odlukava od ffm vie ke dojdevte vo tetovo :A:A...zatoa ne mi citiraj cao cao nemam vreme da se derem za ova rabota :facepalm:

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
pa sto stvarno mislis deka ako ve pusta ffm da dojdete vie ke dojdete vo tetovo ? ? ? haha sala na strana ama tesko stvarno....i znam se ga ke mi citiras i ke vikas...abe planinaru ili nesto drugo, i deka ako ne bese odlukava od ffm vie ke dojdevte vo tetovo :A:A...zatoa ne mi citiraj cao cao nemam vreme da se derem za ova rabota :facepalm:
А зашто да не дојдеме, мислиш се плашиме од вас ??? Тука пријател си се заебал гадно.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.974
Поени од реакции
15.284
Во тешка дилма сум :( на утакмица не ме пуштат заради безбедносната состојба :facepalm: . Се мислам дели да избегам и дали вреди. Некој совет од вас постарите :D
--- надополнето: 11 март 2012 во 11:03 ---
Зашто на фб ивентов пишува дека е од 13? Да не отидам само за второто :)
грешка е тоа од 14 почнува утакмицата.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Во тешка дилма сум :( на утакмица не ме пуштат заради безбедносната состојба :facepalm: . Се мислам дели да избегам и дали вреди. Некој совет од вас постарите :D
--- надополнето: 11 март 2012 во 11:03 ---

грешка е тоа од 14 почнува утакмицата.
Слушај ги родителите момче,тие ти мислат најдобро ! :pos:

Ајде на победа денес,очекувам да ги фатиме на кондиција,како што фи факаме сите други.Очекувам гол од Огбона незнам зашто,се мислам денес он ке збрца некое голче,ми е криво што нема Пеџа да игра,али ајде Стојакович ке замени тука на таа позиција.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.974
Поени од реакции
15.284
Слушај ги родителите момче,тие ти мислат најдобро ! :pos:

Ајде на победа денес,очекувам да ги фатиме на кондиција,како што фи факаме сите други.Очекувам гол од Огбона незнам зашто,се мислам денес он ке збрца некое голче,ми е криво што нема Пеџа да игра,али ајде Стојакович ке замени тука на таа позиција.
смеј се ти мене не ми е до смеење :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
смеј се ти мене не ми е до смеење :)
Кај живееш? Мислам дека во Маџари нема „браќа“, и ако идеш со 23ка не би требало да имаш проблеми, барем јас така планирам освен ако не идам со кола.

Kajgana Shop

На врв Bottom