П
Паспарту
Гостин
Abe ovoj Jorde da ne e sin na Ljupco Baburot,nastavnik po fizicka kultura,imase sin mu edno vreme plava farbana kosa ?! 0_O
Od Gorce e ovoj Jorde neli ?!
Не знам за другово, ама мислам дека е од Ѓорче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe ovoj Jorde da ne e sin na Ljupco Baburot,nastavnik po fizicka kultura,imase sin mu edno vreme plava farbana kosa ?! 0_O
Od Gorce e ovoj Jorde neli ?!
иначе зашто Симов не брани веке,јест да и Захов е добар ама Симов е стварно голманиште...
шо бе дужен, си ја врати кладбата само 1-1 сме сегаSajber da se javi na recepcija, duzen e ko grcka![]()

Немаме брат добри младинци искрено...Abe zar ne mislite malce Ilco i nekoj mlad da pusti da zaigra sega koga sme far far away behind all other teams?!Kazete predlog koj ili koi igraci od mladinskiot tim na Vardar bi bile veke pogodni za nastap sega vo prviot tim?! Stavete i po nekoe video od niv ...![]()

Се снаоѓаат сите кога се бранат на лош терен, кај што неможе да се движи топкатаДруго ќе биде со Шкендија, сигурно нема да играат со сите играчи во одбрана, па ќе биде полесно да се нападне според мене. Тетекс 2 пати така ни изигра и имавме огромни проблеми, Охрид одигра слично во Скопје и повторно имавме проблеми. Мислам дека повеќе ни лежат оние екипи кои не се целосно насочени кон одбраната![]()

Во тешка дилма сумна утакмица не ме пуштат заради безбедносната состојба
. Се мислам дели да избегам и дали вреди. Некој совет од вас постарите
--- надополнето: 11 март 2012 во 11:03 ---
грешка е тоа од 14 почнува утакмицата.