Ете има погоре.Тоа кај мене во маало е уште ништо неам слушнато..дај кажи нешто ..изглеа ќе треба околу ентер да се движиме поише.
Абе во ентер идат овие цел ден гејмаат. Од Долно Нерези се...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете има погоре.Тоа кај мене во маало е уште ништо неам слушнато..дај кажи нешто ..изглеа ќе треба околу ентер да се движиме поише.
Дурим и компанија ?Ете има погоре.
Абе во ентер идат овие цел ден гејмаат. Од Долно Нерези се...
Тие што ги набројаа и на претходниот напад...Дурим и компанија ?
карпош е мирен,козле мирно,капиштец мирен!!! Ако се од нерези тие,ќе нападнеле и таму....Тие што ги набројаа и на претходниот напад...
Живеат во Долно Нерези, а има некаде и во еден од Карпошиве (незнам точно кој) али има една група што напаѓа и кај зоолошка и кај ентернет...
Полицијата ги знае, плус сто пати се тепани ама дур не им опнат казни ќе продолжат со ова...
Прашај дали е мирно во Нерези. Шетале со шипки по улица, другарка моја неможе да си оди безбедно, татко и ја чека на автобуска за да ја собере...карпош е мирен,козле мирно,капиштец мирен!!! Ако се од нерези тие,ќе нападнеле и таму....
дефинитивно нема по грди луѓе од Албанциве..samo za u horor film se ovie![]()
на 5 минути од нерези сум,а нема ништо навака..тоа ми е чудно..... иначе зависи за каде у нерези..последна 57 неможат да нападнат,ризично им е таму....сигурно доле кај општината кајшто е сега,сигурно таму шерифуваатПрашај дали е мирно во Нерези. Шетале со шипки по улица, другарка моја неможе да си оди безбедно, татко и ја чека на автобуска за да ја собере...
Ризично им е, ама се шуњаат и таму, после пералната, и надоле по уличката, па под мостот на тој дел од кејот...на 5 минути од нерези сум,а нема ништо навака..тоа ми е чудно..... иначе зависи за каде у нерези..последна 57 неможат да нападнат,ризично им е таму....сигурно доле кај општината кајшто е сега,сигурно таму шерифуваат
И мене ми е у маало, како нема никој приметено дека се собираат групи за тепање ме интересира ?Тоа кај мене во маало е уште ништо неам слушнато..дај кажи нешто ..изглеа ќе треба околу ентер да се движиме поише.
EDIT:Не го видов на Mjolnir написот.