Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ИИИИИИИИиииииииииииииииии се огласи грујо за инцидентиве хаха СИТЕ КЕ БИДАТ КАЗННЕТИ! моооре грујо да знаеш како ги исплаши сеа сите до еден!

кај и да е чекам и БЦ да се јави....

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
По контролите низ автобуси и автобуски станици ете што пронашла полицијата:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=199515556820387&set=a.199515233487086.36753.103882726383671&type=1&theater
тууууу пендрациве како ги наредиле. кога ги нашле овие? знам пред недела дена имаше претрес у 57 и 19 и најдоа нешто ножевви па кривични пријави им опнаа

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Македонците не научија една многу битна ствар, а тоа е секогаш да одат во хорда од 10-15 души, па да видите дали ќе ве нападнат пичките планинарски.Погледните дека сите напади се изведени на ист принцип, а тоа е 15 души на 2..Кога ќе ве видат дека сте 10 души нема ни да ве погледнат, а не уште и да ве нападнат.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
денес? и чекај. дај пообјасни организиран протест пријавен е у полиција со која цел сењ протестира кај рампа.... биди малце дарежлив со информации ебаго
.
ZBIRNO MESTO: KV RAMPA
CEL: DA IM POMOGNEME NA TIE SO NEPRAVEDNO SE UAPSENI, I DA IM STANE JASNO NA SITE DEKA NE SMEEE DA DOZVOLIME VO NASA ZEMJA DA BIDEME NAROD OD VTOR RED ....
VREME: 19 CASOT

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
И во Куманово ли сакаш да те тепаат , седи убаво си.
Има тепање со тупаници и со пари по лицето. Разумеш ли.
Прашај си ги убаво твоите планинари како си поминаа на плоштад пред година и пол, па тогаш дојди и сери тука.Или тој што неможеше 4 недели да го изнесат од болница, затоа што сакал мангуп да изиграва:cool:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Глеам па повици за граѓанска војна од некого... Што знаете вие за војна бе !? Никој од Вас што повикувате на такви работи и млатите слама не знаете што значи ВОЈНА !!!!

Сте се плашеле слободно да се движите низ град !?
Сте биле тепани од дваесетина мангупи кога сте биле сами !?
Ве каменувале !? Ви се заканувале со оружје !?
Сте седеле дома затворени со страв да искочите надвор знаејќи дека на секој чекор ве демне опасност !?
Ви било страв да останете сами на улица и сами да отидете до својот дом/школо/штобило... !?
Знаете ли што е ПОЛИЦИСКИ ЧАС !? Знаете ли какво морбидно чувство е тоа кога после 19 часот градот е празен и никого нема на улица !? Доволно е еден поглед на тој пустош кога е полицискиот час активен па барем малку да почуствувате што значи војна.
Дали вашите мајки плачеле кога ќе ве виделе претепан и помодрен !? Дали вашите мајки ве преколнувале да си дојдете дома на време !? Дали вашите родители го имаат почуствувано стравот кога детето не им е дома а моментално на вести кажуваат дека се пука во градот !?

Не, нели !? Затоа што ако сте доживеале барем дел од ова немаше да се фурате со граѓански немир и војни. Затоа што НЕ ЗНАЕТЕ што е тоа !!! Немате појма !!!

А да не зборувам за оние кои загубиле член од семејството при таа војна !!! Нив засекогаш ќе им остане омразата кон спротивниот „табор“, но нив им е оправдано. Не на вам, кои појма си немате што значи тоа на што повикувате, идиоти едни !!!

А ни квази стручњаците што се појавуаат по телевизии не се поарни... шутрак до шутрак !!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.963
Македонците не научија една многу битна ствар, а тоа е секогаш да одат во хорда од 10-15 души, па да видите дали ќе ве нападнат пичките планинарски.Погледните дека сите напади се изведени на ист принцип, а тоа е 15 души на 2..Кога ќе ве видат дека сте 10 души нема ни да ве погледнат, а не уште и да ве нападнат.
Епа друже ние си имаме живот.
Си шетам со женската, да не треба да земам уште десет другари со мене да ми светат над глава?

Овие излагаат со умисла д тепаат некој. Женско немаат видено во животот.
Затоа женските Албанки во СКопје неможеш никаде да ги видиш, пошто не смее да излезат од дома.

И јас да соберам 10 другари и да одам со умисла да чекам некој да тепам, нормално дека цело време ќе тепам.

Едноставно немаме исти мозок.
А мирните од нивна страна знаат дека сме во право, ама кај смеат да преречат нешто?
Ги тепаат и нив, па немаат избор или ќе дремат дома или и тие ќе одат да тепаат.

Гледаш дека сред бел ден се гаѓаат меѓу себе во Чаир со пиштоли.
Сто пати сум ги видел на Бит пазар како се газат од ќотек меѓу себе.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.466
Поени од реакции
9.171
Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Прашај си ги убаво твоите планинари како си поминаа на плоштад пред година и пол, па тогаш дојди и сери тука.Или тој што неможеше 4 недели да го изнесат од болница, затоа што сакал мангуп да изиграва:cool:
Ти верувам јас ... Но обиди се да им објасниш и на твоите цивилизирани браќа , кои велат дека македонците никад не се насилни , туку само жртви.

Обиди се овие статистики да ги внесеш во интернет страниците , пошто има еден член Собирач на Црна Хроника , кој, кого , како , кога тепал.

Но во Сител , Канал5 , немаше никакво известување за претепани во плоштадот во Куманово , и за дечкото што лежел 4 недели во болница.
Исто така верувам никој не одговорил за тој настан.

Фала за услугата што ми ја направи , и да барав не ќе можев да најдам вакви информации од прва рака (пошто ни Полиција , ни Медиуми никој не кажува)... пошто јас кога велам дека знам за Х У претепани албанци ... не ми веруваат ... но ете ве вас тепачите што ми помагате.

Иначе колку идат куќите и дуќаните низ Куманово.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom