Паѓа коефициентот, во Спортлајф ја блокирале многу уплати имало од сомнителни лица од Чаир...Имам уште една дојава-
играјте на уапсени шљочови од 0-2 коефициент 1.30 ама сигурица е...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Паѓа коефициентот, во Спортлајф ја блокирале многу уплати имало од сомнителни лица од Чаир...Имам уште една дојава-
играјте на уапсени шљочови од 0-2 коефициент 1.30 ама сигурица е...
Нели вербален конфликт не смее да премине во физички ? Пошто ја после имам право да извадам пиштол и да те убијам. Хааа.
Јас те тепам со зборови , а ти сакаш со боксови , ти завршија аргументите а.
Разбирам дека пола форум сака да ме види баниран , не дека правам нешто недозволиво , исто како и со тебе , нема како поинаку да ме решат.
Да не биде црнобел форумот , обидете се да прифатите поинакво мислење.
Да имавме држава тие што сечеа грбои, малтретираа работници, затвораа брани, палеа хотели, киднапираа и егезекутираа Македонци ќе лежеа доживотен затвор, а не да се шетаат на слобода.Да имавме држава , тој што влетал со кола во кафич ќе одговараше за предизвикување општа опасност , а тепачите ќе одговореа за физички напад.
Но тоа е тоа , затоа си идат овие одмазди , кога сите сакаат да бидат џандари и судии.
Да имавме држава , тој што влетал со кола во кафич ќе одговараше за предизвикување општа опасност , а тепачите ќе одговореа за физички напад.
Но тоа е тоа , затоа си идат овие одмазди , кога сите сакаат да бидат џандари и судии.
Група од 3-40 души постари од 30 години пробале да малтретираат Македонски деца на плоштад, нарекувајќи ги каури, ги пцуеле, ама дел од тие деца биле членови на Кумани и завртеле 2-3 телефона и за 10 минути настана општа бркотница на плоштадот во Куманово.Тие Албанци што провоцирале беа згазени од ќотек, удирани со палици, боксирачи, а на еден му испаднале патиките од бегање.
не си свесен колку ќе ми се потребни овие муабети.
И, твој е плоштад , не се прави наудрен.Ти си од Куманово, прочитан си како буквар.Првин повозрасни Албанци нападнале група од малолетници кои се враќале од натпревар.Настанало тепачка, а после се приклучиле и други Македонци.Дај листа на филмови што си ги снимал досега , имаш убави свенарија.
30-40 лица постари од 30 години ... што има на вашиот плоштад , плац за продажба на коли ?
За нарекување каури , тепани 30-40 албанци , со палици и сва и свашта.
Продолжи уште те молам , не си свесен колку ќе ми се потребни овие муабети.
Kako prvo nas ke ne podrzaat nasite braka albanci sto se okolu nas a kako vtoro ti si tolku glup sto samo fantaziras i mislis deka ke bide tolku lesno AMA SE LAZESЗнаеме ... исто знаеме дека и долколку ти ги уживаш сите права во оваа држава и да бидеш господ бог ... пак ќе мразиш Македонци , зашто така те имаат "воспитано" а знаеме зашто мразиш други националности, зашто не се Албанци ...
Ајде невина душо кажи една држава на балканов што би ви излегла и би ве подржала вас .... вас ве мрзат грци срби хрвати бугари македонци и се останато ... зашто сте трули во душата ... а богами и од надвор господ не ви дал баш многу !!!