Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако некој ве иритира и нервира зошто му давате влијание и значење ? ДАЈ БЕ ИГНОРИРАЈТЕ ГО ВЕЌЕ. НЕ МУ ВРАЌАЈТЕ !!!! не постои тој веќе на форумов (знаете на кој мислам)

Пред да судиш треба да знаеш зошто бил тепан;).Неможе некој од Швајцарија што доаѓа еднаш во 6 години да изиграва шериф.Планинарот беше тепан , затоа што влета со негова кола во кафич полн со Македонци.Можеше да има жртви, па после си го доби тоа што си го заслужи.

Не сестро тој бил невин,му се паднале 5 денари и кога се наведнал да ги земе го зашутирале.
Без никаква причина,немој да измислувате вакви работи за браќата,ајде засрами се.

Ти ќе му каеш на Дардан како била работата,он си има по 3-4 копињаци на секоја улица шо му поднасаат рапорт.

Јас ке играм 3+ второ полувреме (после 24.00).

Вие се заебавате со коефициентиве и нагаѓањава ама ств. може да се десат многу срања .....ко што се лупаат у задње време не би ме чудело ни убиство ....

Тепаа цел плоштад дека најпрвин група Албанци нападнале Македонски деца.
Ама во исто време Кумани се враќале од утакмица иииии....

Како бе не си информиран, нели и и во Куманово живееше :confused:
Група од 3-40 души постари од 30 години пробале да малтретираат Македонски деца на плоштад, нарекувајќи ги каури, ги пцуеле, ама дел од тие деца биле членови на Кумани и завртеле 2-3 телефона и за 10 минути настана општа бркотница на плоштадот во Куманово.Тие Албанци што провоцирале беа згазени од ќотек, удирани со палици, боксирачи, а на еден му испаднале патиките од бегање.

Ќе местиме бе, јас ќе го истепам другар ми, он ќе се пријави како тепан Албанец, или ќе пријави дека Албанци го нападнале. После он мене, и ќе билдаме напади.
Ќе ги отвориме кладилнициве :pos:

Дарданиа "брат" да си тука до мене како би ти смавал еден бокс, инаку по природа сум смирен тип би продолжиле да пиеме у кафанката и јас би ја платил и сметката ама не би го пропуштил тоа задоволство и мое име и у име на пола Кајгана.

Нели вербален конфликт не смее да премине во физички ? Пошто ја после имам право да извадам пиштол и да те убијам. Хааа.

Јас те тепам со зборови , а ти сакаш со боксови , ти завршија аргументите а.

Разбирам дека пола форум сака да ме види баниран , не дека правам нешто недозволиво , исто како и со тебе , нема како поинаку да ме решат.

Да не биде црнобел форумот , обидете се да прифатите поинакво мислење.

Сабота е вечер, че има фешти на место со дел од примитивното население

Нели вербален конфликт не смее да премине во физички ? Пошто ја после имам право да извадам пиштол и да те убијам. Хааа.

Јас те тепам со зборови , а ти сакаш со боксови , ти завршија аргументите а.

Разбирам дека пола форум сака да ме види баниран , не дека правам нешто недозволиво , исто како и со тебе , нема како поинаку да ме решат.

Да не биде црнобел форумот , обидете се да прифатите поинакво мислење.
Какво поинакво мислење бе?Ти навредуваш,провоцираш,и се занасаш ко стокец на три тркала.. -.-

Пред да судиш треба да знаеш зошто бил тепан;).Неможе некој од Швајцарија што доаѓа еднаш во 6 години да изиграва шериф.Планинарот беше тепан , затоа што влета со негова кола во кафич полн со Македонци.Можеше да има жртви, па после си го доби тоа што си го заслужи.

Да имавме држава , тој што влетал со кола во кафич ќе одговараше за предизвикување општа опасност , а тепачите ќе одговореа за физички напад.

Но тоа е тоа , затоа си идат овие одмазди , кога сите сакаат да бидат џандари и судии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom