Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
ако некој ве иритира и нервира зошто му давате влијание и значење ? ДАЈ БЕ ИГНОРИРАЈТЕ ГО ВЕЌЕ. НЕ МУ ВРАЌАЈТЕ !!!! не постои тој веќе на форумов (знаете на кој мислам)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Пред да судиш треба да знаеш зошто бил тепан;).Неможе некој од Швајцарија што доаѓа еднаш во 6 години да изиграва шериф.Планинарот беше тепан , затоа што влета со негова кола во кафич полн со Македонци.Можеше да има жртви, па после си го доби тоа што си го заслужи.
Не сестро тој бил невин,му се паднале 5 денари и кога се наведнал да ги земе го зашутирале.
Без никаква причина,немој да измислувате вакви работи за браќата,ајде засрами се.

Ти ќе му каеш на Дардан како била работата,он си има по 3-4 копињаци на секоја улица шо му поднасаат рапорт.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Јас ке играм 3+ второ полувреме (после 24.00).

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Вие се заебавате со коефициентиве и нагаѓањава ама ств. може да се десат многу срања .....ко што се лупаат у задње време не би ме чудело ни убиство ....

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Тепаа цел плоштад дека најпрвин група Албанци нападнале Македонски деца.
Ама во исто време Кумани се враќале од утакмица иииии....

Како бе не си информиран, нели и и во Куманово живееше :confused:
Група од 3-40 души постари од 30 години пробале да малтретираат Македонски деца на плоштад, нарекувајќи ги каури, ги пцуеле, ама дел од тие деца биле членови на Кумани и завртеле 2-3 телефона и за 10 минути настана општа бркотница на плоштадот во Куманово.Тие Албанци што провоцирале беа згазени од ќотек, удирани со палици, боксирачи, а на еден му испаднале патиките од бегање.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.963
Ќе местиме бе, јас ќе го истепам другар ми, он ќе се пријави како тепан Албанец, или ќе пријави дека Албанци го нападнале. После он мене, и ќе билдаме напади.
Ќе ги отвориме кладилнициве :pos:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Дарданиа "брат" да си тука до мене како би ти смавал еден бокс, инаку по природа сум смирен тип би продолжиле да пиеме у кафанката и јас би ја платил и сметката ама не би го пропуштил тоа задоволство и мое име и у име на пола Кајгана.
Нели вербален конфликт не смее да премине во физички ? Пошто ја после имам право да извадам пиштол и да те убијам. Хааа.

Јас те тепам со зборови , а ти сакаш со боксови , ти завршија аргументите а.

Разбирам дека пола форум сака да ме види баниран , не дека правам нешто недозволиво , исто како и со тебе , нема како поинаку да ме решат.

Да не биде црнобел форумот , обидете се да прифатите поинакво мислење.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Сабота е вечер, че има фешти на место со дел од примитивното население

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Нели вербален конфликт не смее да премине во физички ? Пошто ја после имам право да извадам пиштол и да те убијам. Хааа.

Јас те тепам со зборови , а ти сакаш со боксови , ти завршија аргументите а.

Разбирам дека пола форум сака да ме види баниран , не дека правам нешто недозволиво , исто како и со тебе , нема како поинаку да ме решат.

Да не биде црнобел форумот , обидете се да прифатите поинакво мислење.
Какво поинакво мислење бе?Ти навредуваш,провоцираш,и се занасаш ко стокец на три тркала.. -.-

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Пред да судиш треба да знаеш зошто бил тепан;).Неможе некој од Швајцарија што доаѓа еднаш во 6 години да изиграва шериф.Планинарот беше тепан , затоа што влета со негова кола во кафич полн со Македонци.Можеше да има жртви, па после си го доби тоа што си го заслужи.
Да имавме држава , тој што влетал со кола во кафич ќе одговараше за предизвикување општа опасност , а тепачите ќе одговореа за физички напад.

Но тоа е тоа , затоа си идат овие одмазди , кога сите сакаат да бидат џандари и судии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom