- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 2.806
- Поени од реакции
- 3.062
ако некој ве иритира и нервира зошто му давате влијание и значење ? ДАЈ БЕ ИГНОРИРАЈТЕ ГО ВЕЌЕ. НЕ МУ ВРАЌАЈТЕ !!!! не постои тој веќе на форумов (знаете на кој мислам)
Не сестро тој бил невин,му се паднале 5 денари и кога се наведнал да ги земе го зашутирале.Пред да судиш треба да знаеш зошто бил тепан.Неможе некој од Швајцарија што доаѓа еднаш во 6 години да изиграва шериф.Планинарот беше тепан , затоа што влета со негова кола во кафич полн со Македонци.Можеше да има жртви, па после си го доби тоа што си го заслужи.
Дојава е?Јас ке играм 3+ второ полувреме (после 24.00).
Група од 3-40 души постари од 30 години пробале да малтретираат Македонски деца на плоштад, нарекувајќи ги каури, ги пцуеле, ама дел од тие деца биле членови на Кумани и завртеле 2-3 телефона и за 10 минути настана општа бркотница на плоштадот во Куманово.Тие Албанци што провоцирале беа згазени од ќотек, удирани со палици, боксирачи, а на еден му испаднале патиките од бегање.Тепаа цел плоштад дека најпрвин група Албанци нападнале Македонски деца.
Ама во исто време Кумани се враќале од утакмица иииии....
Како бе не си информиран, нели и и во Куманово живееше
Не бе 100% комшијата е шофер у ЈСП. До сеа нема утнато..Дојава е?
Ако не ти е сигурна кажи да ја пуштиме за помала сума...
Нели вербален конфликт не смее да премине во физички ? Пошто ја после имам право да извадам пиштол и да те убијам. Хааа.Дарданиа "брат" да си тука до мене како би ти смавал еден бокс, инаку по природа сум смирен тип би продолжиле да пиеме у кафанката и јас би ја платил и сметката ама не би го пропуштил тоа задоволство и мое име и у име на пола Кајгана.
Какво поинакво мислење бе?Ти навредуваш,провоцираш,и се занасаш ко стокец на три тркала.. -.-Нели вербален конфликт не смее да премине во физички ? Пошто ја после имам право да извадам пиштол и да те убијам. Хааа.
Јас те тепам со зборови , а ти сакаш со боксови , ти завршија аргументите а.
Разбирам дека пола форум сака да ме види баниран , не дека правам нешто недозволиво , исто како и со тебе , нема како поинаку да ме решат.
Да не биде црнобел форумот , обидете се да прифатите поинакво мислење.
јас ќе ставам 0-2 4квотаЈас ке играм 3+ второ полувреме (после 24.00).
Да имавме држава , тој што влетал со кола во кафич ќе одговараше за предизвикување општа опасност , а тепачите ќе одговореа за физички напад.Пред да судиш треба да знаеш зошто бил тепан.Неможе некој од Швајцарија што доаѓа еднаш во 6 години да изиграва шериф.Планинарот беше тепан , затоа што влета со негова кола во кафич полн со Македонци.Можеше да има жртви, па после си го доби тоа што си го заслужи.