Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.963
Имам уште една дојава-
играјте на уапсени шљочови од 0-2 коефициент 1.30 ама сигурица е...
Паѓа коефициентот, во Спортлајф ја блокирале многу уплати имало од сомнителни лица од Чаир...

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Еве ги фудбалерите и коцкарите!Јавете му на џаро да мести едно убао шљакање на некој шкондрони..

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.728
Поени од реакции
21.311
Нели вербален конфликт не смее да премине во физички ? Пошто ја после имам право да извадам пиштол и да те убијам. Хааа.

Јас те тепам со зборови , а ти сакаш со боксови , ти завршија аргументите а.

Разбирам дека пола форум сака да ме види баниран , не дека правам нешто недозволиво , исто како и со тебе , нема како поинаку да ме решат.

Да не биде црнобел форумот , обидете се да прифатите поинакво мислење.
Момче ти си боледуваш од главата а не од тоа што ти овде го пишуваш на форумов . Знаеме и те разбираме затоа и те сожалуваме .. што да се прави останува да се молиме за тебе и твојата напатена душа .. па може би господ ќе ги слушне нашите молитви и ќе ти го покаже правиот пат некогаш .

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Да имавме држава , тој што влетал со кола во кафич ќе одговараше за предизвикување општа опасност , а тепачите ќе одговореа за физички напад.

Но тоа е тоа , затоа си идат овие одмазди , кога сите сакаат да бидат џандари и судии.
Да имавме држава тие што сечеа грбои, малтретираа работници, затвораа брани, палеа хотели, киднапираа и егезекутираа Македонци ќе лежеа доживотен затвор, а не да се шетаат на слобода.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Да имавме држава , тој што влетал со кола во кафич ќе одговараше за предизвикување општа опасност , а тепачите ќе одговореа за физички напад.

Но тоа е тоа , затоа си идат овие одмазди , кога сите сакаат да бидат џандари и судии.
Да имавме држава точно дека се ќе беше поинаку,90 посто од твоите ќе беа у затвори.
И место Скопје 2014 ќе имаше проект за шо поише изградени затвори,пошо покољ напраивте.

Исто така ти сигурно ќе беше на посета кај некој твој близок што глумел Полат откако ја изгледал последната сезона а немаше да паламудиш тука.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.963
Џаро мудро ја следи ситуацијата.
Имал дојава од Чаир, уплаќајте на нападната ноќна 57-ца вечерва негде кај Бит Пазар.
Пошто кад-рад кладилниците и од оваа страна на Вардар ќе дознаат дека паѓа коефициентот, и ќе ја блокираат.

Јас таа ќе ја играм, плус ќе ја сврзам со 0-2 уапсени.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Специјална дојава,играјте 3+ на инциденти во центар и околината :oops:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Група од 3-40 души постари од 30 години пробале да малтретираат Македонски деца на плоштад, нарекувајќи ги каури, ги пцуеле, ама дел од тие деца биле членови на Кумани и завртеле 2-3 телефона и за 10 минути настана општа бркотница на плоштадот во Куманово.Тие Албанци што провоцирале беа згазени од ќотек, удирани со палици, боксирачи, а на еден му испаднале патиките од бегање.
Дај листа на филмови што си ги снимал досега , имаш убави свенарија.
30-40 лица постари од 30 години ... што има на вашиот плоштад , плац за продажба на коли ?

За нарекување каури , тепани 30-40 албанци , со палици и сва и свашта.

Продолжи уште те молам , не си свесен колку ќе ми се потребни овие муабети.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дај бе жити се доста му реплицирате, кога нема мозок - нема. Ваљда Господ здравје ќе му даде, оти памет што не му дал - не му дал.
Да се правиш толку глупав на сите факти, стварно незнам зошто би го правел тоа....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.963
Коефициент 1,01 дека Dardan-ia е уствари Исмаил Крифца лидерот на Разбуди се :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.728
Поени од реакции
21.311
не си свесен колку ќе ми се потребни овие муабети.
Знаеме ... исто знаеме дека и долколку ти ги уживаш сите права во оваа држава и да бидеш господ бог ... пак ќе мразиш Македонци , зашто така те имаат "воспитано" а знаеме зашто мразиш други националности, зашто не се Албанци ...

Ајде невина душо кажи една држава на балканов што би ви излегла и би ве подржала вас .... вас ве мрзат грци срби хрвати бугари македонци и се останато ... зашто сте трули во душата ... а богами и од надвор господ не ви дал баш многу !!!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.916
Абе, од сега..

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Дај листа на филмови што си ги снимал досега , имаш убави свенарија.
30-40 лица постари од 30 години ... што има на вашиот плоштад , плац за продажба на коли ?

За нарекување каури , тепани 30-40 албанци , со палици и сва и свашта.

Продолжи уште те молам , не си свесен колку ќе ми се потребни овие муабети.
И, твој е плоштад , не се прави наудрен.Ти си од Куманово, прочитан си како буквар.Првин повозрасни Албанци нападнале група од малолетници кои се враќале од натпревар.Настанало тепачка, а после се приклучиле и други Македонци.

Член од
10 март 2012
Мислења
5
Поени од реакции
3
Знаеме ... исто знаеме дека и долколку ти ги уживаш сите права во оваа држава и да бидеш господ бог ... пак ќе мразиш Македонци , зашто така те имаат "воспитано" а знаеме зашто мразиш други националности, зашто не се Албанци ...

Ајде невина душо кажи една држава на балканов што би ви излегла и би ве подржала вас .... вас ве мрзат грци срби хрвати бугари македонци и се останато ... зашто сте трули во душата ... а богами и од надвор господ не ви дал баш многу !!!
Kako prvo nas ke ne podrzaat nasite braka albanci sto se okolu nas a kako vtoro ti si tolku glup sto samo fantaziras i mislis deka ke bide tolku lesno AMA SE LAZES

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom