С
сашенко
Гостин
Макароните потпечени ама со сиренцето да се потпечат и малце да крцакаат тие одозгора и плус уште малку ситно рендано сирење одозгора и домашен лут сос.(не многу лут)...perfect.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Со една порција цел ден си најдаден, мн калорични се.Шпаѓети одозгора со гулаш, едноставно најдобра комбинација која ја имам пробано.Веќе мене барем ми се здосадени шпагети со кечап и сирење или пак со мелено месо, па ајде кажете некој рецепт за шпагети со некаков сос, лесен за правење и нормално вкусен![]()
И мајонез, мх мхШпагети со туна и цеден лимон.

Веќе мене барем ми се здосадени шпагети со кечап и сирење или пак со мелено месо, па ајде кажете некој рецепт за шпагети со некаков сос, лесен за правење и нормално вкусен![]()

-кечап- полимаркПробај вака (мене ми е ова едно од најомилените јадења и брзо се прави...)
За 2 порции шпагети, во вода која врие ставаш лажичка сол и неколку лажици зејтин и ставаш пола пакување шпагети (јас користам од оние на Миско - грчки, број 10 во зелено пакување...) Ги вариш 10-тина мин и готови се...Ги прецедуваш и ги сервираш во две чинии поголеми...
За сос... - Земаш на тава на оган ставаш околу 50-тина грама сецкана сланина, и ја пржиш така без зејтин и мешаш..Кога ќе се зацрвени ставаш кечап внатре, од прилика една чаша голема...Мешаш и кечапот треба да зоврие со сланината...После во тавата додаваш едно големо парче мешано сирење на Здравје Радово јас користам за ова и мешаш све додека сирењето не се растопи убави и не добие смесата темно портокалова боја...
Со ова ги преливаш шпагетите во чиниите...Можеш и пармезанче одозгора...
Пробај и ќе видиш сам...Јас скоро секој ден го спремам ова...![]()
-кечап- полимарк
-зеејтин- кристал
-сланина- лијанович

Пресувана урда (4983479283 пати вештачки преработена) не е сирење во никој случај. За твое добро купувај вистинско сирењесирење на Здравје Радово
Не е никаква антиреклама, него факт.