(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
21 Мај 2008, Среда, 20:45 часот почеток на утакмицата, 20:15 почеток на специјална програма на МТВ 1. Коментатор останува да се одбере од МТВ, но највероватно денешниот.. ич не ми текнува името.. ај ако се сетам едит ќе праам.
Мислам дека тоа беше Златко Калински, али ху кеарс...
btw Честито финале ѓаволи и се надевам на подобра игра од вашите во финалето, иако во овој состав на Ман Утд има релативно млади поединци сепак сите покажуваат неверојатна зрелост, делуваат како тим што знае што сака на теренот и го става резултатот во прв план, барем таков впечаток ми оставија во досегашните натпревари од ЛШ.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Тежок натпревар без многу шанси но сепак целта е остварена. Колку што ми е жал што испадна еден од омилените екипи толку сум среќен што победи другиот од моите омилени:) Да видиме утре кој ќе губи во Москва.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
ауу многу возбуда, одлично е финале а таму ќе го подигнеме трофејот
Каков гол еј од кога нема дадено Сколс ваков гол
Одлична игра на Евра го стави во џеб меси ништо не направи само се моташе, и Тевез одлично играше добро ја држеше топката не ги губеше лесно одлично ги бркаше им создаде конфузија во одбраната одличен и Роналдо постојана закана кон голот по 2-3 го чуваа од пусти страв, Сколс и Керик беа фантастични ме изненади Керик колку само трчаше еј, а не сум задоволен од Нани според мене беше најслаб многу беше себичен беспотребно се заглавуваше и многу топки изгуби/подари, но уште е младо ќе научи сепак сигурно нема играно досега на ваков голем и важен меч
И според мене најдобриот денес Рио Фердинанд едноставно Ето не мрдна и ги расчисти сите ситуации во шеснаесетник феноменално одигра уште еднаш покажа што значи да бидеш командант на одбраната и на екипата:zver:
Посебна чест и за Ван Дер Сар кој беше сконцентриран цел меч, за останатите што не ги спомнав одиграа како што требаше добро и она што им беше кажано.
За овој меч фалеше Руни кога Роналдо тргна сам во неколку ситуации му беше потребна неговата подршка
Одлична тактика и од Ферги до пред 60 мин држеше рамноправна игра дури и поконкретна од Барса после им ја препушти играта бидејчи виде дека немаат некоја идеја за конкретна акција и го доведе тимот до финале
П.С. Може некој ќе речат дека сме имале среќа но изреката вели среќата ги следи храбрите
Поздрав, до крај ни требаат три победи за две титули односно да си го земеме она што е наше:party1::eek:lee::pehar:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
Ајде да ви кажам Честито (предвреме) пласман во финале, ние до добивме посакуваниот противник, само останува уште утре да си го потврдиме противникот.. :smir:

Секоја чест уште еднаш на Сколс... вистинска легенда во тимот.
fala fala
ama zalam, vie nema da idete ponataka....

Z

ZeroStyle

Гостин
Леле срце ми застана го убив од пцуење тој нани му ебам мајката 3:0 ќе беше сигурно да знаеше малце фудбал!!
Честито нека ни е победата па да земеме и финалето!!

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Честито победа и среќно во финале :smir:

и поздраФ до Кики од идниот фудбалер на Милан (можеби) :D
Хехе... точно ти рече дечкото подоле за петнаесетина години... и така во Милан ги збирате старчоците... тогаш ке ви го поклониме :pos2:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Нани има голем потенцијал, не го користи максимално, многу непромислено игра, кога треба да оди во дриблинг тој додава, кога треба да додава тој оди во дриблинг да му ја земат топката.
Треба малце повеќе да се концентрира, ама ај.
И Роналдо треба повеќе да се концентрира, да дава се од себе, може и многу повеќе, се заебава малце.
Ама ако, важно сме во МОСКВА!

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
Нани има голем потенцијал, не го користи максимално, многу непромислено игра, кога треба да оди во дриблинг тој додава, кога треба да додава тој оди во дриблинг да му ја земат топката.
Треба малце повеќе да се концентрира, ама ај.
И Роналдо треба повеќе да се концентрира, да дава се од себе, може и многу повеќе, се заебава малце.
Ама ако, важно сме во МОСКВА!
што значи роналдо пак потфрлил:kesa:

Z

ZeroStyle

Гостин
Ама многу ме изнервира овој Замброта коа му се испречи на патот на Роналдо и жут му дадоа!! Па Замброта беше крив се му ебам!!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Е да, стварно, неколку грешки на судијата, пак не сум задоволен од судењето, овие од Барса паѓаат без контакт, ама имаат глумечки способности и судијава суди фаул, а за контактите со Роналдо нема фаул!

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Ама многу ме изнервира овој Замброта коа му се испречи на патот на Роналдо и жут му дадоа!! Па Замброта беше крив се му ебам!!!
ej poleka ne go pcuj idniot igrac na milan:helou:
btw cestito pobeda

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
да беше роналдо на местото на нани во оние 2-3 шанси сигурно уште еден гол ќе паднеше.
ама ако нани млад е има потенцијал.
btw сколс сигурен за во финалето!!!

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
iskreno, si se napraiv i opusteno si go gledav cel natprevar, veruvav da ne kazam znaev deka ke pobedime! vcera pisav 1-0 poluvreme 2-0 kraj, ali ne ispadna taka hihi. cela ekipa bea top, posebno da gi izdvojam rio i evra. samo zal mi e so ne go pusta anderson vo igra, mn sakam da go gledam maliot!
kako i da e NIE SME VO FINALE!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom