(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лелее, каков гол на Сколс :zver:
А можеше да се искористи барем една шанса од тие на Парк и Нани... Сепак Барса незнае да искористува шанси, па затоа сме ние тука за таа работа... И тој Меси треба повеќе да се чува, опасен е!
едит: Абе тој коментаторот не се научи дека човекот се вика КЕРИК, а не КАРИК.. И ако слушнавте на Тевез му вика: Карлито Тевез

ajde uste 1 gol ni fali za da sme posigurni.inace dobra igra i fantasticen gol na Schlosey :D.samo so VDS da e vo red iako siguren sum deka ce go brani golot vo 2 pouvreme.pozz gavoli:):)

Takticki mnogu se igra no sepak golot go napravi svoeto. Imase poveke sansi, pootvorena igra i poveke prostor za napagacite. Lesno mozese i ednite i drugite da dadat uste nekoj gol. Barsa igra dosta solidno, sekoja cest.
Nisto ne e reseno, ima uste 45 minuti no se nadevam deka utresniot rodenden(moj) United ke mi go cestita so plasman vo finale :smir:

Ајде седмица нека падне бе, шо е ова само 1-0

Ех сеа, да не се префорсираме иван. :)

Чомбе ајде со пласман во финале да го славиш роденденот.И чести таму една дупла пијачка за дупла титула:pijan:

Ех да имаме ние ваков судија утре против Челзи.. Дрогба ќе добие црвен уште у прво :vozbud:

Ако не даде Манчестер уште еден гол, мислам нешто лошо ќе се деси накај 90 минута

Фантастична атмосфера... Сакам да сум на Олд Трафорд.. :cug:

Ајде да ви кажам Честито (предвреме) пласман во финале, ние до добивме посакуваниот противник, само останува уште утре да си го потврдиме противникот.. :smir:

Секоја чест уште еднаш на Сколс... вистинска легенда во тимот.

АЈ ЧЕСТИТО и од мене,па ДВОЈНА КРУНА да освоите, па и ТРОЈНА ,позз

ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom