Фан Клуб: Јувентус

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Kje bide pretesko vo Nedela protiv Genoa! Kje gi nema Chielini,Barzagli,Bonnuci,Pirlo i kje treba neso drugo,nesekojdnevno da izvadi na teren Misterot.Koga ke vidis na hartija imame prekrasen sreden red ali jbg ne ide toa taka. Jas bi izlegol so ovoj sostav :
------------------------Buffon-------------------
De Ceglie------Caceres----Vidal(Padoin)----Lichtsteiner
Elia-------Marrone----Marchiso------Krasic
---------------Del Piero----Matri---------
Iako se znae deka ova NEMA nikakvi sansi da go postavi :D
P.s. Mislam redno e da im se ukaze sansa na Krasic i Elia ( sea nekoj ke rece navivam za niv ova ona:facepalm:) Ali nema izbor koga Pepe ne e vo forma isto taka ni Estigaribia.Samo Dzak ostanuva i Padoin koi se solidni za sega.
Видал игра преофазивно не е за штопер он .Падоин можеби да се снајде повеке на таа позиција......кога го исклучија Бонучи тој покриваше таму .
И јас се согласувам со тебе дека очигледно треба да се менува нешто и да му се дааде шанса на Елиа и н Красич верува дека ке се снајдат .
--- надополнето: 8 март 2012 во 19:44 ---
Зошто Пирло нема да го имаме која е причината?
5 жолти , автоматски суспензија од 1 натпревар .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
финеле куп на Италија, младинциве Јувентус-Рома .. еве ви линк, моментално Рома води 0-1 со голот на Вивиани од пенал http://dvstream.net/JUVEROMA.html .. две утакмици се :)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Иако Рома воде моментално имам чуство дека наместо Бориело подобро да се земе еден од младициве .
Оној Аперт супер игра .
Дали игра оној холанганецот Боид ли како се презиваше ?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Aбе нели сте приметиле дека од кога дојде Бориело имаме само 1 победа и 100000 нерешени ?

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635

Најверојатно со оваа постава ќе искочи Конте , т.е. помошникот зошто Конте суспендиран е .

A

apidrone

Гостин
Сакам Конте уопште да нема допирна точка со играчите за време на утакмицата, чисто да видиме дали е до него проблемот или не.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Poglednete go samo ova i sve ke vi stane jasno zosto Juve ne e prv!! So svirenje na upola od ovie prekrsoci sega ke bevme sigurno na +6 I posle nekoj fan od Milan ke mi soli pamet ke mi mrci :facepalm:. Samo se gleda kolku se site protiv Juve kolku samo site se uplasija!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
скромно клипче,добар малиот,мада ова е само почеток за него......сепак мислам не заслужува 20000 фунти неделно кои сигурно нема да го извадат целосно неговиот талент на терен,ами по барови и кафани.....

С

сашенко

Гостин
За 18 години толку, има време за малиов.Има талент, кај и да оди има шанси да стане голем играч.Само парите да не го упропастат, пошто таа цифра на тие години :pos:....мене на пример на 18че да ми ги дадеа тие пари ја по жени и барови ке ги поебев..Али ај да се надаме дека е спортист у душа па ќе си купуе витамински сокчиња и здрава храна :icon_mrgr:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Е ова детиште ни треба :vozbud:
Тој е наш веке благодарение на мистер Мино Риола кој ке добие 1,6 милиони евра .
--- надополнето: 9 март 2012 во 20:10 ---
скромно клипче,добар малиот,мада ова е само почеток за него......сепак мислам не заслужува 20000 фунти неделно кои сигурно нема да го извадат целосно неговиот талент на терен,ами по барови и кафани.....
Не се сите како Балотели тој е уникат .
Мислам дека нема да го расипат парите .

Kajgana Shop

На врв Bottom