Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
ај глеам не ја сваќаш ситуацијата верватно мал си бил тогаш неможе да разбереш, шетај
Тоа е тоа другар откако виде дека немаш што да кажеш почна да стануваш безобразен.
Толку ти фаќа црпката а и не можеш да знаеш дали сум мал и што можам а што не можам да разберам.
Нема логика поеќе да ти ги цртам работите.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ме интересира дали има некој овде на форумов што успеал да му го смени мислењето на некој фан на Јувентус ?

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ме интересира дали има некој овде на форумов што успеал да му го смени мислењето на некој фан на Јувентус ?
јбг "луцидна" работа ти е тоа

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Тоа е тоа другар откако виде дека немаш што да кажеш почна да стануваш безобразен.
Толку ти фаќа црпката а и не можеш да знаеш дали сум мал и што можам а што не можам да разберам.
Нема логика поеќе да ти ги цртам работите.
има што да кажам ама нема на кого, ај вратете се на муабетите од пред 10 страни дека Јуве го местеле да биде шампион годинава за такви муабети само ве бива

С

сашенко

Гостин
Да, само не читаш ти муабети каде нема јадење гомна, ги избегаваш пошто нема шо да кажеш излеа ;) (шала)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ај од јувенташиве и така и така ... ама комшиките да не ти честитаат роденден срамота ... а толку радост и смеа им приреди интер сезонава , срамота.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
значи случајно поставуваш прашање.......добар си
Прашањето си е океј само ти како фан на Јувентус што ти смета тоа е сосема друга работа, а и не гледам причина зашто би ти пречело ( немора да значи дека се однесува на тебе). Да прашав кој се причините за зголемување на невработеста во Европа и за зголемување на инфлацијата во Германија, Франција и остали други европски земји во тема за фудбал и Сериа А тогаш би било сосема random прашање.

Да, само не читаш ти муабети каде нема јадење гомна, ги избегаваш пошто нема шо да кажеш излеа ;) (шала)
Ова треба да го сватам како одговор на моето поставено прашање? Воопште не ни ме цитирај ако немаш одговор и сакаш само да си кажеш некој несврзани работи како другарчево твое службарски, зошто вакви глупави коментари како твојов се имам изначитано на форумов.

А и моето прашање е сосема на место, чисто ме интересираше дали некој успеал да се разбере со некој фан на Јувентус. Јас знам дека сите ние сме самобендисани кога станува збор за нашите омилени тимови но вие ги преминувате сите граници.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Контра одговор од страна на „нашите“ за тоа што го направија „вашите“.:icon_lol:
Некој копал доста длабоко. И тоа убаво прокопал

С

сашенко

Гостин
Прашањето си е океј само ти како фан на Јувентус што ти смета тоа е сосема друга работа, а и не гледам причина зашто би ти пречело ( немора да значи дека се однесува на тебе). Да прашав кој се причините за зголемување на невработеста во Европа и за зголемување на инфлацијата во Германија, Франција и остали други европски земји во тема за фудбал и Сериа А тогаш би било сосема random прашање.

Ова треба да го сватам како одговор на моето поставено прашање? Воопште не ни ме цитирај ако немаш одговор и сакаш само да си кажеш некој несврзани работи како другарчево твое службарски, зошто вакви глупави коментари како твојов се имам изначитано на форумов.

А и моето прашање е сосема на место, чисто ме интересираше дали некој успеал да се разбере со некој фан на Јувентус. Јас знам дека сите ние сме самобендисани кога станува збор за нашите омилени тимови но вие ги преминувате сите граници.
Да, тоа беше одговор.Пред некој ден со Syn праев муабет за судењето и ме поправи.Незнаев, ми кажа и се разбравме.Со Pipone често пати, а и со фанови на Милан за кои важев некогаш едини фан на Јуве со кого можеле да се разберат на форумов (бар така читав тука јас) но секако тоа беше пред утакмицата со вас кога некои ги прејдоа границите ептен.Ја пробав тогаш да направам маубет и да го кажам МОЕТО МИСЛЕЊЕ кај вас на темата пошто некој си го побара тоа а за одговор добив пцуења по приватни пораки и НИКОЈ ама АПСОЛУТНО НИКОЈ не дочита мислење до крај за што се доказ цитирањата на пола постови и поставување прашање за кое има одговор во вториот дел од текстот :D.Многу пати се понудив да најдам цитат за тоа што го зборам и да се потврдам дека сум во право, а од кај вас најдов само одговори САШКО МНОГУ ЗАМАРАШ и никој не сака да прави маубет за работите туку само си го повторува она славното МЕСТАЧИ вратете со во серија б:tapp:...
Затоа и таков одговор си доби.Те има кога се дешава некоја глупост па се јаде гомна на велико а кога човек ке каже некој добар маубет ја тебе никаде не те гледам.Така да ИМА РАЗБИРАЊЕ СО ФАНОВИ НА ЈУВЕ ама не си тука за тие маубети ;)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Контра одговор од страна на „нашите“ за тоа што го направија „вашите“.:icon_lol:
Некој копал доста длабоко. И тоа убаво прокопал
Престанав да гледам кај пеналот врз Пато.Да ја спомнеш утакмицата со Милан и да ставиш 2 чисти пенали во видео кое треба да покаже дека некој е наклонет кон Милан во најмала рака е ретардирана работа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom