^
Чуда сте направиле
Знаеш дека 2 години уназад купувате по 10> играчи ... јас незнам како го сваќате тоа. Давате толку пари за да се пласирате во Лига на Пампиони ? Тогаш комотно отажете се ... Удинезе значи треба да го споредуваме со Барселона, Наполи исто, Сампдорија пред 2 години...?
Значи по бош муабет неможете да извадите. Што побрзо се соочите тоа по лесно ќе сватите зошто догодина први ќе го мењате Конте...
Веруваше некој дека Јуве ќе се бори за скудето?види на почеток на првенство какви муабети правеа фановите на Интер,Јуве лани беше 7 место,сеа се бори за скудето,тоа не е ништо? ај размисли зашто Јуве купуваа 10 играчи?дојде нова управа и сфатија дека мора да се смени тимот од корен,значи цел тим е сменет,гледаш дека нема резултати и правиш промени од корен,тимот сега има основа,другата година не очекувај по 10 играчи,сеа ни треба уште некој класа играч како Ибра и тимот е комплетиран. од 2006,четири години тимот беше хаос заради лошата управа која не беше за во Јуве,сега кога дојде Ањели на чело Јуве се врати на врвот и се бори за скудето,и ти ми викаш што сме напраиле?полека малце не се летај.
@Бјанконеро, брат сфати дека тимот уште се гради,ние немаме класа играч како Ибра,пробавме да земеме но Јуве не игра ЛШ и не може да се натпреварува со Сити,кој ни ги зема Агуеро и Џеко а ние не можевме да им парираме во понудите,сфати дека Милан веќе има комплетен тим спремен за скудето,реалност е ова,никој неможе да напраи тим за скудето преку ноќ,треба време,нормално дека никој не се задоволува со ЛШ но реалноста е таа. за само три месеци работа,со нов тренер,нови играчи,Јуве успеа да биде конкурентен и да биде рамо до рамо со Милан и по 27 кола.
Ми текнува на почеток на првенство кога Јуве изигра две нерешени,одма почнаа да коментираат еве ги овие пак 7 место,со толку нови играчи не се освојува скудето,кај се сега тие да коментираат?
ме мрзи да пишувам па ако ме цитирате не ме терајте да ви враќам
пишете си свое мислење и толку,ја си пишав мое и тоа е
гледајте од 19:30 Јуве-Рома да видите кој има најдобри фудбалски школи у Италија