Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
У припор брат па и не е баш у сред главен град :) а инаку да што треба во автобусите по едно камерче шугаво бар да стаат треба ..
Никад немало повеќе камери низ градот , но никогаш не било понесигурно , и понеефикасна полиција.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Абе Амети може да бара колку сака, а дали ќе му дадат е проблем на Грујо. Пак тие ќе си најдат компромис а вжештените глави ќе отидат во торба за навек.
Па сеа кој е будала нека повели нека си загине за туѓ профит!
Па тоа е муабетот тука се ствараат тензиите бара работи којшто се невозможни и доколку е одбиен ТЕНЗИИ доколку не е одбиен ПАК ТЕНЗИИ они си работат народ се убива се мрази со коле , а проблем е во тоа што 99% од Албанците го подржуваат Амети во неговите "барања" и тука се ствараат големи тензии ...
--- надополнето: 8 март 2012 во 01:46 ---
Абе Амети може да бара колку сака, а дали ќе му дадат е проблем на Грујо. Пак тие ќе си најдат компромис а вжештените глави ќе отидат во торба за навек.
Па сеа кој е будала нека повели нека си загине за туѓ профит!
Па тоа е муабетот тука се ствараат тензиите бара работи којшто се невозможни и доколку е одбиен ТЕНЗИИ доколку не е одбиен ПАК ТЕНЗИИ они си работат народ се убива се мрази со коле , а проблем е во тоа што 99% од Албанците го подржуваат Амети во неговите "барања" и тука се ствараат големи тензии ...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Или друг пример, што има заслужено овој што е во кома - да биде во кома? Само затоашто се качил во пејсосмица + е Албанец по националност?
Не барај смисла во бесмисленоста.
Отидов да спијам, бидете умни во меѓувреме ве молам. Искажувајте си ги мислењата и ставовите слободно, не се согласувајте меѓусебе слободно, но внимавајте на речникот и односот према колегите форумџии.
Не реков дека има заслужено,јас сум највеке против овие работи како крвна одмазда му доага веке ебаго.Најбедно е тоа што секогаш невини го јадат стапот ни крив ни должен ке биде натепан дали бил македонец или албанец.

А тие што изиграваат тепачи,нека се соберат и нека се ипотепаат барем рајата да оди слободно,а не со страв да седиш во бус да не те претепа,ти ги земе парите па и убие....

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Не реков дека има заслужено,јас сум највеке против овие работи како крвна одмазда му доага веке ебаго.Најбедно е тоа што секогаш невини го јадат стапот ни крив ни должен ке биде натепан дали бил македонец или албанец.

А тие што изиграваат тепачи,нека се соберат и нека се ипотепаат барем рајата да оди слободно,а не со страв да седиш во бус да не те претепа,ти ги земе парите па и убие....
Од Македонска страна,тешко да те испотепа за без потреба.

Ќе те испотепа можда ако провоцираш на секој можен начин.

-Пееш албански песни во јавен автобус,во кои има содржина за голема шиптарија
-гледаш попреку,се гураш без потребно,газиш по нозе
-имаш истепано некој негов близок
-си му мавнал рекет
-си ја драпал сестра му/братучетка му
-и ред други работи

Додека од нивна страна,тепаат за без потреба.Така да,тури курот на овие што зборат за без потреба го изеле стапот,далеку од без потреба го изеле,и далеку од тоа дека се невини,колку што беа невини оние од учк,толку и овие.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Неофициално: Има барем една повредена девојка.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ќе те испотепа можда ако провоцираш на секој можен начин.

-Пееш албанецски песни во јавен автобус,во кои има содржина за голема албанеција
-си му мавнал рекет
-и ред други работи
Ova tvoe mislenje zasluzuva da bide na naslovot vo Vecer Epic Fail :pos:

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Сеа ова,намерно за да ги запалиш твоиве,и Македончињава што се за да нема вакви случки,да ни јадат гомна на нас кои што кажавме дека сигурно за нешто ги истепале ? Ах брее....

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ne be ne se zaebevaj ovie ne tepat devojki ovie tepat samo tie so peat pesni za Golema Albanija :tapp:
Devojkava sigurno:Пееш албанецски песни во јавен автобус,во кои има содржина за голема албанеција
-си му мавнал рекет
-и ред други работи

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
E vaka pocnuva vojna prvo se tepaat vo avtobusi ova go imame pa po sela ova ce se slucuva ponatamu na kraj vo gradovite

Ma sto tupam kratko i jasno ...Bice rata kazu svi

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.029
Хммм ми стигна инфо дека Македонец е нападнат вечерва во 57-ца, а неговата девојка е прободена со нож.
Страшно...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
ако мислиш на албанците или западна македонија изјасни се убаво ако мислиш само ЗАПАД да кажеш секој ке те свати погрешно и сепак си стојам на ставот дека тие твои ЗАПАДЊАЦИ неможе ништо ама апсолутно ништо да ти наштетат ако ти поставиш одредена цел пред тебе т.е ако имаш зацртано да ја бутнеш владата или структурата.

и уште нешто драга - можеш ли ти да сватиш дека неможеш да одиш контра против цел форум?
Јас го правам тоа што мислам дека е правилно, а ти ми даваш совет што ни самиот не го слушаш.
Драг мој, ти би против владеачка партија контра, а мене ми викаш да не одам против членови на форум контра?
И убаво се изјаснив јас на почетокот на дискусијата, ама ти читаш со скокање редови.

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Е баш убаво направиле...сега ќе го јадат невини македонци, па пак невини албанци....па пак се ќе се врти во круг!

Ete vi kazuvam bice rata 100000000000000 % ma nema promasak

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Види мали, јас имам стан поклон од моите родители.

Треба да се има в предвид и најважниот факт дека порано секое семејство имаше по една кола, сега секој член има кола.

Имам платено стан со одредена квадратура плус подрумско место.
Поздрави од паралелниот универзум каде ќерќичките добиваат станови на поклон и каде било факт (!!!) дека секое семејство да ти имало не по една ами секој член имал кола. За срамота ова раја неблагодарна, живее во земја каде во секое семејство сите членови имаат коли и уште нема доволно љубов кон својата си држава...Тоа што РМ е скоро на дното во Европа по возила по глава на жител е само илузија.

Надвор од тој универзум аргументите дека ако се казнува за арбитрарната одлука позната како погрешно паркирање мора да се обезбеди и простор каде правилно паркирање би било можно а не сиот расположив простор доделен на урбана мафија, квотите, каде висината на казните е веројатно светски рекорд во однос на примањата и каде селективноста при казнувањето е како добро утро би држеле вода.
Но не живеат сите во ист универум.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Вчера околу полноќ три пати прободен со нож 19 годишен албанец .
Неколку албански студенти исто така биле претепани од кој едниот со потешки телесни повреди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom