Komentarite od tipot na gorenavedeniot "covek" nema da gi resavaat problemite tuku duplo ke gi zapalaatДоста е што насловот го разбрав xD
инаку.... така им требаеден по еден сите во болници и во земја да ги стаиме
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Komentarite od tipot na gorenavedeniot "covek" nema da gi resavaat problemite tuku duplo ke gi zapalaatДоста е што насловот го разбрав xD
инаку.... така им требаеден по еден сите во болници и во земја да ги стаиме
![]()
Пример,што има заслужено другар ми да изеде безбол палица во фаца и неколку клоци и боксови?Дека нејкел да даде пари,па да у право се самиот е крив како може да не дава пари...Не ми кажувај гачки ти мене. Сакаш да ми кажеш дека овој што е на интензивна нега конкретно има прободено некого со нож?
ајде јас сум постар и мене зборувајми за 80 тите и 90 тите.Си има ова бескрајно минато, и изгледа ќе има и бескрајна иднина. Млад си изгледа и не знаеш за 80тите и 90тите.
Па не би рекол дека ги истепале тек така за ништо ... сигурно имале рчки од предходно биди реален ...вие први направивте ова... ние после ви вративме ова.. па вие после напраивте тоа...
работава на крај испаѓа - маме му ебам кој прв почна
искрено гревота за децана шо ги исчукале ни криви ни должни го извлекле подебелиот крај. и утре или задутре ви гарантирам дека ке има нови тепачки брцања со нож протести палења кршења и слични вандализми.
што се однесува до полицијата во автобус - од денеска па натака ( од вчера веќе ) има по 2 полицајци во автобусите НО НЕ ВО СИТЕ - ова го кажувам како што ми е пренесено и мене ам очигледно ако е точно ова ги распоредиле во погрешни автобуси џандариве.
што се однесува до инцидентот - можам да кажам дека прилично сигурен сум дека групата тепачи се од припор пошто нешто попаметно од нив и неможете да очекувате.
совет до форумџииве кои живеат накај битпазар чаир бутел или слични населби со мнозинство албанско население - избегнувајте градски превоз
вие први направивте ова... ние после ви вративме ова.. па вие после напраивте тоа...
работава на крај испаѓа - маме му ебам кој прв почна
искрено гревота за децана шо ги исчукале ни криви ни должни го извлекле подебелиот крај. и утре или задутре ви гарантирам дека ке има нови тепачки брцања со нож протести палења кршења и слични вандализми.
што се однесува до полицијата во автобус - од денеска па натака ( од вчера веќе ) има по 2 полицајци во автобусите НО НЕ ВО СИТЕ - ова го кажувам како што ми е пренесено и мене ам очигледно ако е точно ова ги распоредиле во погрешни автобуси џандариве.
што се однесува до инцидентот - можам да кажам дека прилично сигурен сум дека групата тепачи се од припор пошто нешто попаметно од нив и неможете да очекувате.
совет до форумџииве кои живеат накај битпазар чаир бутел или слични населби со мнозинство албанско население - избегнувајте градски превоз
Или друг пример, што има заслужено овој што е во кома - да биде во кома? Само затоашто се качил во пејсосмица + е Албанец по националност?Пример,што има заслужено другар ми да изеде безбол палица во фаца и неколку клоци и боксови?Дека нејкел да даде пари,па да у право се самиот е крив како може да не дава пари...
Што да средат они кога они ја палат ситуацијата цело време -.- со УЖАСНО ПРЕТЕРАНИТЕ барања на Амети на пример ...И што сеа, секој ден ќе се тепаме, има ли крај ова?
Се додека постојат малоумни граѓани ќе има вакви вести. И немој да ве чуди ако утре слушнете вест загинал албанец/македонец при меѓуетничка тепачка.
Треба Грујо и Амети да си го средат проблемот пред некој да изгуби глава.А ако некој е будала да загине за инаетчење нека повели, ќе се среди се со време само него нема да го има.
Принц, ти као интелектуалец што се дружи со многу македонци, знаеш многу убаво каква е ситуацијата и кој ги праи сите бељи. Но вие како нација сте различни од нас, за клучни прашања имате исти мислења и сте соединети. Така да не очекувам од тебе да дадеш реално мислење за ситуацијава, што е сосема оправдано пошто ќе бидиш осуден од твоите сограѓани.Или друг пример, што има заслужено овој што е во кома - да биде во кома? Само затоашто се качил во пејсосмица + е Албанец по националност?
Не барај смисла во бесмисленоста.
Отидов да спијам, бидете умни во меѓувреме ве молам. Искажувајте си ги мислењата и ставовите слободно, не се согласувајте меѓусебе слободно, но внимавајте на речникот и односот према колегите форумџии.
Што да средат они кога они ја палат ситуацијата цело време -.- со УЖАСНО ПРЕТЕРАНИТЕ барања на Амети на пример ...
Kako i ti isto taka ne mozes da dades realno mislenje ne ti se saka sekakoТака да не очекувам од тебе да дадеш реално мислење за ситуацијава, што е сосема оправдано пошто ќе бидиш осуден од твоите сограѓани.
Кога од тебе доаѓаат вакви мислења, ондак што да се очекува од другите.Или друг пример, што има заслужено овој што е во кома - да биде во кома? Само затоашто се качил во пејсосмица + е Албанец по националност?
.