Фан Клуб: Вардар

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Човече дај веќе те молам, не ја сери темава, имаш тема за протестите за Хари, оди таму пишувај, не замарај толку, и удри едно Ctrl + Alt и пишувај на Кирилица!

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.001
Поени од реакции
1.305
не замара човекот,едноставно бара подршка и доста веќе од поделби, не спомнувајте дека сте ја почнале борбата пред 5 години,знаеме, само дајте да ја завршиме до крај, нема потреба од вакви коментари.

Ф

Флеш

Гостин
не замара човекот,едноставно бара подршка и доста веќе од поделби, не спомнувајте дека сте ја почнале борбата пред 5 години,знаеме, само дајте да ја завршиме до крај, нема потреба од вакви коментари.
Благодарам :)

Член од
26 февруари 2011
Мислења
215
Поени од реакции
813
Нека не ја труе темава со работи шо не се поврзани со Вардар. За Хари си има кај да си го искаже своето мислење на форумов. Овде неам намера да читам за него!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Има најави дека можно е Вардар-Тетекс да се игра во Маџари (y)
--- надополнето: 7 март 2012 во 18:43 ---
Илчо веќе го знае првиот тим на Вардар
Сосема извесно со формациска поставеност 4-2-3-1 "вардарците" пролетва ќе атакуваат на двојната круна
Со завршувањето на контролните натпревари во зимскиот подготвителен период сосема извесно веќе е издвоен стартниот вардаров состав кој треба да го понесе товарот во трката за бодови на почетокот од пролетната сезона

ВЕРОЈАТНИОТ ПРВ ВАРДАРОВ ТИМ ЗА СТАРТОТ НА ПРОЛЕТТА (4-2-3-1) Захов
Илиевски Таневски Вајс Цикарски
Оса Стјепановиќ
Петров Стојаковиќ Лико
Ивановски

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Епа вака сега да ви кажам,зборев со човек што работи како тренер на помладата генерација на Маџари Солидарност.Денес бил Илчо на стадионот да го види и се одлучил во Недела со Тетекс да се игра тука,а ваљда ке бидеме домакини на овој стадин док не се среди тревата на градски што многу ме радува :D значи за Недела 90 % ке се игра во Маџари,ке се каже за официјално во теков на неделава,а за ова другово ке видиме во иднина,а скоро сите викаат дека во Маџари стадионот е подобар,тревата е каде каде подобра од таа во Ѓорче,и подобро ехо вади знаеме како добро навивање падна со против наркоманите.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.975
Поени од реакции
15.290
одлична одлука. Маџари во секој сегмент е подобро и за Комити и за Вардар. Мене не ми одговара ( ќе патувам пола ден ) ама мора да се направи некоја жртва :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Мене па не ми одговара Маџари, треба со 23ка да идам, а слободна имам... Али така па може татко ми ќе го натерам да иде, па да не се влечам со автобуси :)

П

Паспарту

Гостин
Мене па не ми одговара Маџари, треба со 23ка да идам, а слободна имам... Али така па може татко ми ќе го натерам да иде, па да не се влечам со автобуси :)
Не важи слободна и за приватни автобуси? Пред некој ден прочитав на некој приватен автобус дека важат, имаше и број за да се пријават нерегуларности...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Не важи слободна и за приватни автобуси? Пред некој ден прочитав на некој приватен автобус дека важат, имаше и број за да се пријават нерегуларности...
Ти личам на средношколец бе море :)

П

Паспарту

Гостин
Ти личам на средношколец бе море :)
Извини другар :pos: Знам само дека видов налепница некаква, а немам врска дали важи, за кого важи, дали е потребна истата слободна како во градските автобуси или пак некоја друга. Битно 23ка те носи пред стадион :)

Kajgana Shop

На врв Bottom