Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.881
Поени од реакции
6.942
Побрзо сонцето ќе заборави да изгрее на еден ден отколку фејсбук да падне :pos: Мене ми е сеедно. Навистина многу го користам...ама слободно нека го турне некој (ако има таков маж) ич око нема да ми трепне ;)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ќе летаат баеги луѓе од работа утре :D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
У 08 саато уште рано на сабајле на фејсбук седат добро е, инаку сега работи:D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Леле паника еј меѓу луѓево, јас врска немав, отварам сабајлево насекаде општонародна паника....:pos:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Леле паника еј меѓу луѓево, јас врска немав, отварам сабајлево насекаде општонародна паника....:pos:
Среќа, ја мислев само ја сум од Марс падната овде, многу ми е криво кој не сум у тек со настаниве :pos::pos:.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Како да направам на гомново да не ми стигаат покани за настани од некој?? порано можеше, сеа неможам да најдам :cautious:
кој знае, го честам пиво. и мене тоа не ми успева.
кај мене се исклучени можностите за известување за настани, а настани идат.
Отвараш настан на кој што си поканет од спамерот (да го наречам), и стискаш доле пријави (лево доле, под листата на луѓе кои одат, можеби одат, се поканети). Во прозорчето што ќе се отвори, селектираш Ме вознемирува. Во следниот прозор што ќе се отвори, бираш ова:
Ignore all future invites from _______
This will remove this event and automatically ignore all future event invites from ______
Кликаш продолжи. Воала, нема повеќе покани од тој член! :) Чекам пиво. :D

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
кој знае, го честам пиво. и мене тоа не ми успева.
кај мене се исклучени можностите за известување за настани, а настани идат.
Постои можност да кога некој ќе ти испрати покана за настан да кликнеш на Х веднаш до поканата и да ги блокираш сите идни покани од таа личност, а вака за целосно блокирање од сите настани незнам дали има таква опција :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
на момент се израдував дека го снема фејлбуков ама ништо. кратко траела радоста.

ајде бе анонимуси бутнете го тој грд фејс не на 2 сааата туку на многу поголем периот. вечно благодарен ке ви бидам!

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Јас не знам што толку ви пречи фејсбук,баш е корисен,само зависниците плачет,молет да го снемат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom