С
сашенко
Гостин
Луѓе ви текнува на оние мелодиине шо се ставаа да ги забавува оние кои ти вртат? Како се тргаат тие? Или како да сменам песна?
треба да пристапиш на вип веб страницата portal.vip.mk мислам дека беше, ама исклучиво преку мобилен и исклучиво преку GPRS интернетЛуѓе ви текнува на оние мелодиине шо се ставаа да ги забавува оние кои ти вртат? Како се тргаат тие? Или како да сменам песна?
Како нема? Ја укинаа таа опцијата НЕДЕЛА?Нема веќе бесплатни пораки
Има само 500 бесплатни минутиКако нема? Ја укинаа таа опцијата НЕДЕЛА?
Tи сакаш на секои 15мин. да имаш промоции ли?И немаат постпејд понуда/промоција, баш гледам не дава ништо, од 1ви вака е, катастрофа Маркетинг.
Јас чекам да видам која ќе биде новата постпејд понуда, ако не чини One има многу добра.
Ќе има нешто ново деновиве сигурноИма само 500 бесплатни минути
Таа промоција им беше од Октомври до 29 Февруари.Tи сакаш на секои 15мин. да имаш промоции ли?
До 1 им беше промоцијата со двојно разговор.
Јас чекав.. Октомври, Ноември, Декември, Јануари.. и од 1 феб сум на Оне.. Супер ми е сега за сега.. се протурив од зборење за 1000 денариИ немаат постпејд понуда/промоција, баш гледам не дава ништо, од 1ви вака е, катастрофа Маркетинг.
Јас чекам да видам која ќе биде новата постпејд понуда, ако не чини One има многу добра.
И јас како тебе се протурив од зборење на вип само, како тебе за 295денЈас чекав.. Октомври, Ноември, Декември, Јануари.. и од 1 феб сум на Оне.. Супер ми е сега за сега.. се протурив од зборење за 1000 денари
Е ја на сите мрежи.. плус смс-те ми се во претплата.. 500 комада. сто кај вип би било + 2000 денари на претплатата што јас јас имавИ јас како тебе се протурив од зборење на вип само, како тебе за 295ден
Што?Што се случува со инфо центарот 0771234?