А1 Македонија

Луѓе ви текнува на оние мелодиине шо се ставаа да ги забавува оние кои ти вртат? Како се тргаат тие? Или како да сменам песна? :pos:

Луѓе ви текнува на оние мелодиине шо се ставаа да ги забавува оние кои ти вртат? Како се тргаат тие? Или како да сменам песна? :pos:

треба да пристапиш на вип веб страницата portal.vip.mk мислам дека беше, ама исклучиво преку мобилен и исклучиво преку GPRS интернет

И немаат постпејд понуда/промоција, баш гледам не дава ништо, од 1ви вака е, катастрофа Маркетинг.
Јас чекам да видам која ќе биде новата постпејд понуда, ако не чини One има многу добра.

И немаат постпејд понуда/промоција, баш гледам не дава ништо, од 1ви вака е, катастрофа Маркетинг.
Јас чекам да видам која ќе биде новата постпејд понуда, ако не чини One има многу добра.

Tи сакаш на секои 15мин. да имаш промоции ли?
До 1 им беше промоцијата со двојно разговор.

Tи сакаш на секои 15мин. да имаш промоции ли?
До 1 им беше промоцијата со двојно разговор.

Таа промоција им беше од Октомври до 29 Февруари.
Чим промоцијата завршува, треба да има нешто ново, нова промоција, или бар да пишат на веб дека старата промоција важи, 1000 минути кон вип, или други работи.

Јас чекав.. Октомври, Ноември, Декември, Јануари.. и од 1 феб сум на Оне.. Супер ми е сега за сега.. се протурив од зборење за 1000 денари

Јас чекав.. Октомври, Ноември, Декември, Јануари.. и од 1 феб сум на Оне.. Супер ми е сега за сега.. се протурив од зборење за 1000 денари

И јас како тебе се протурив од зборење на вип само, како тебе за 295ден :)

И јас како тебе се протурив од зборење на вип само, како тебе за 295ден :)

Е ја на сите мрежи.. плус смс-те ми се во претплата.. 500 комада. сто кај вип би било + 2000 денари на претплатата што јас јас имав

Што се случува со инфо центарот 0771234?

Знае ли некој дали го има на лагер во Вип HTC Sensation XL?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom