(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Хаха ами како да те сфатам бе :pos: ауууу

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
ni zavrsija rabota wigan sega use da gi zgazime blekburn i celzi i nasa e titulata.:pehar:

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
lleeleleleeeeeeeeeee duri sega vidov deka celzi 1 - 1 izigrale so vigan
hhahahahha
dzverovi ej :)
5 poeni razlika na 4 kola pred kraj, sho ubavo...
imame teski utakmici...
2 vo gosti, pa edna na domasen so wes ham, tim koj.. ne ni lezi.
pa na kraj wigan.
sto mislite koga ke se zima titulata na natprevarot so celzi ili so wigan ? :)
stajte anketa na temava :)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Лани пехарот го земаа последното коло, иако веќе беа шампиони ... така да најверојатно пак ќе биде исто, пехарот ќе ни го дадат на крај :pehar::cug::eek:lee::pijan::pijan::pijan::pijan:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Немам коментар, Челзи не заслужуваат титула во никој случај. Сега веќе не е интересно, требаше да тепаат да биде поинтересно.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
да да
има време
да ја земеме титулата, лесно е да се збереме.
ако веќе се збираме уште сега да си кажам да не е 21-22-23-24 мај :vozbud:
Последното коло е на 11-ти мај, ако им одговара на сите ќе го замолиме Чомбе да организира тогаш .... утакмица + прослава.

Чомбе?

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Алал да им е на Челзи, нерешено, титулата ја држиме со 1 цела рака, и 2 прсти од другата. :)

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Mislam deka e se gotovo:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Peharot ni e vrace samo treba da go podigneme.
Sega so Blackburn moze da se igra so kombiniran sostav:Nani,Park,Tevez,Scholes,Giggs bi mozele da igraat,a da gi odmora Rooney,Ronny,Anderson,Owen,Carrick pa ne mora i Vidic da go forsira.Neka se spremaat site na lagano za Barsa.Sega mislam deka mozeme poleka veke da se svrtime kon LS bidejki vo PL rabotata e zavrsena 99%.
A sto citam za Giggs,jas sepak mislam deka treba karierata da ja zavrsi vo United.Pozz:smir:

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
КОЛКУ ЗАВРШИ ЧЕЛЗИ-ВИГАН СИНОКЕ?:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
потписот мој кажува се...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
На почетокот на сезоната, на средина на сезоната, па до пред некој ден, сите викаа слаби сме, не не бива, нема да освоиме Премиерлига, Челзи или Афронал ќе бидат шампиони... Ама во овој момент 5 бода повеќе од Челзи имаме, цели 9 повеќе од Афронал.

Со играта ја заслужуваме титулата, кој сака нека негира, колку само тимови декласиравме, Ливерпул го победивме 2 пати, Челзи еднаш, Афронал еднаш во лига и еднаш во куп. Слабите тимови на зае*анција ги тепаме, ама таа зае*анција некогаш скапо не чини, како мечот со Мидлзброу и уште некои слични утакмици.
Имаме најмногу дадени и најмалку примени голови... Не треба коментар, едноставно.

Само сега треба повеќе да се сконцентрираме на ЛШ, на дуелите со Барса, да одиграме како што знаеме и како што треба, па да влеземе во финалето и да се бориме за пехарот.

F

fantomX

Гостин
На почетокот на сезоната, на средина на сезоната, па до пред некој ден, сите викаа слаби сме, не не бива, нема да освоиме Премиерлига, Челзи или Афронал ќе бидат шампиони... Ама во овој момент 5 бода повеќе од Челзи имаме, цели 9 повеќе од Афронал.

Со играта ја заслужуваме титулата, кој сака нека негира, колку само тимови декласиравме, Ливерпул го победивме 2 пати, Челзи еднаш, Афронал еднаш во лига и еднаш во куп. Слабите тимови на зае*анција ги тепаме, ама таа зае*анција некогаш скапо не чини, како мечот со Мидлзброу и уште некои слични утакмици.
Имаме најмногу дадени и најмалку примени голови... Не треба коментар, едноставно.

Само сега треба повеќе да се сконцентрираме на ЛШ, на дуелите со Барса, да одиграме како што знаеме и како што треба, па да влеземе во финалето и да се бориме за пехарот.
Морам да те поправам, Челзи беше отпишан од трката се до моментот кога го престигна Арсенал на табелата, т.е. цела сезона. А не Манчестер ко шо велиш ти.
Најди кај сум пишал ја (за мене гарантирам), па и други фанови на Челзи, дека Челзи ќе освои титула.
Не мислам да негирам ништо, за Челзи, барем според мене, борбата за Премиер Лига е завршена уште од времето на смена на тренери, незадоволни играчи... кога се изгубија многу важни бодови.

Немам намера да коментирам заслужено или не, само ќе речам дека М. Јунајтед на 4 кола да крајо има 5 бода предност, шо значи шансите да е првак се големи и единствен некој кој може да му ја земе титулата на Јунајтед, впрочем, е самиот тим на Манчестер Јунајтед.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom