Ne veruvam deka ke ne davaat taka da strimovi!Ќе не даваат на телма или пак ќе треба да се мачиме со стримови
сега и одбраната ќе биде проблематична - ставајте 3Д наочари и бидете припремениБар второво место да го задржиме... само проблемот не е одбраната, туку нападот :/
Што бара Видал у формацијаваАко не даваат на Телма ич не се замарам со стримој, и така осеќам дека ќе ме изнервирет. Иначе јас би излегол со оваа формација.БуфонЛихт-Касерес-Бонучи-ПДЧВидал-Пирло-ЏакерДелПиеро-Матри-КваКва
--- надополнето: 5 март 2012 во 15:20 ---
Маркисио е во многу слаба форма, и за Италија против Америка кога играа ептен слабо изигра.
Џакерини неверојатна брзина му дава на нападот на Јуве, а и многу добро ги поврзува средината и нападот.
Немат право на настап ?Што бара Видал у формацијава
не бе имаат право на настап по еден меч ги казнаа !Немат право на настап ?
Е јбг, ќе крпиме со Маркизио и Мароне.
Дел Пиеро е доволно само да се појави на теренот и да направи клучно додавање, проигрување со главниот напаѓач и ете ти ефикасност кај Матри, Кваљарела... Поголема ефикасност, здравје. И замисли само еден слободен удар да има, тоа ти е 70% погодок кога шутира Дел Пиеро. Секоја чест за Пирло, ама не може да се мери со Капитенот. И уште нешто, јас сум се помирил со овие резултати, токму заради тоа што на Дел Пиеро не му се дава шанса, јас ова го очекував. Не можеш да чекаш еден Вучиниќ или Бориело кои немаат никаков статус во тимот да играат со толкава желба и посветеност како што игра Капитенот кој ја дава душата за тимот. На Јуве му недостасува единствено Алекс, никакви други засилувања не ни се потребни во нападот. Уште жалам за Трезеге, со кој памет го продадоа најкласичниот напаѓач во светот, со поглед даваше гол. Што ќе ми е Вучиниќ или некој друг второкласен напаѓач, а пази, се декларираме како кандитати за титула.Абе дечко се читаш што зборуваш, кај може ДелПиеро да издржи 60 минути игра, кога нема за толку снага секоја чест за капитенот, ама што ќе тие во игра кога ќе го забавува цел напад, поентата е во тоа што никој од напаѓачите не се ефикасни проблемот кај јуве е што нема играч кој знае да го реши натпреварот со еден потег, ДелПиеро не е во можност да направи такво нешто... така да не барајте во никого вината него, вината е во тоа што немаме асален напаѓч, така да налето прва опција мора да биде тоа за купување!
Трезеге самиот си замина по барајне на неговата жена + БЕЗ НЕГОВА ЖЕЛБА ДА СИ ЗАМИНИ НЕМОЖЕШЕ ДА ГО ПРОДАДАТ ПОШТО ТИЕ ШТО ОСТАНАА ВО СЕРИА Б значи мислам на Недвед, Алекс, Буфон,Каморанези и Трезеге имаа договор со клубот дека кога сакаат тие да го напуштат клубот клубот да не се спротиставува на тоа ! друга работа никој не очекуваше дека со овај фонд на играчи клубот кее на -3 бода зад лидерот, со натпревар помалце, во случај да го добие тимот тој натпревар ке биде израмнет но со оглед на мегусебиниот дуел јуве е подобар ( ако така се рачуна, во италија. Ако грешам поправиме.Никој не го оспорува тоа дека на јуве му треба класа напагач моментално на тимов му треба 3 играчи, еден одбранбен, еден среден играч замена за Пирло и еден напагач од типот на Дел Пиеро и Трезеге ...или пак ИбрахимовичДел Пиеро е доволно само да се појави на теренот и да направи клучно додавање, проигрување со главниот напаѓач и ете ти ефикасност кај Матри, Кваљарела... Поголема ефикасност, здравје. И замисли само еден слободен удар да има, тоа ти е 70% погодок кога шутира Дел Пиеро. Секоја чест за Пирло, ама не може да се мери со Капитенот. И уште нешто, јас сум се помирил со овие резултати, токму заради тоа што на Дел Пиеро не му се дава шанса, јас ова го очекував. Не можеш да чекаш еден Вучиниќ или Бориело кои немаат никаков статус во тимот да играат со толкава желба и посветеност како што игра Капитенот кој ја дава душата за тимот. На Јуве му недостасува единствено Алекс, никакви други засилувања не ни се потребни во нападот. Уште жалам за Трезеге, со кој памет го продадоа најкласичниот напаѓач во светот, со поглед даваше гол. Што ќе ми е Вучиниќ или некој друг второкласен напаѓач, а пази, се декларираме како кандитати за титула.