За кого се однесува ова, ако е за Арсенал, да мислиме да ги тепаме, оти се покажа оваа сезона дека ништо не е невозможно, а да не зборувам дека на гости изгубивме едвај кога сите викаа дека +10 гола ќе ни дале.Сити мислите да го тепате ?
И тоа со гол на РвП во 90+Сити мислите да го тепате ?
Јас искрено рака на срце клавам,ама Ливерпул ќе ги тепа Сити и така ќе ни го олеснат патот до титулатаСити мислите да го тепате ?
Ливерпул изигра 2 со Сити.. 1:1 на Енфилд и 3:0 загубија на Јунајтед...Јас искрено рака на срце клавам,ама Ливерпул ќе ги тепа Сити и така ќе ни го олеснат патот до титулата
I'm serious! Батали смајлито
Што има везаа минатото? И ние го посисавме 1-6,ама сега... не верувам да ни се деси пак тоа Можи да намалиме нешто на 2-3 разлика heheheЛиверпул изигра 2 со Сити.. 1:1 на Енфилд и 3:0 загубија на Јунајтед...
Ти кажува дека веќе два пати има изиграно Ливерпул со Сити.Што има везаа минатото? И ние го посисавме 1-6,ама сега... не верувам да ни се деси пак тоа Можи да намалиме нешто на 2-3 разлика hehehe
Оти бе мислев дека за куп играја?Ти кажува дека веќе два пати има изиграно Ливерпул со Сити.
Да бе,сега Ди Матео ќе измисли некоја победнички напиток и ќе почнат да газат... ако биде таа утакмица X јас вечерта, се правам статива!^И челзи