(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе нека не игра многу Роналдо.Од криво може да го повредат....Ама нека влезе да дае некое голче колку да држи просек;)

po moe na mestoto evra treba da igra silvestre sasto evra ima zolt i ako dobie uste 1 zolt ce treba da pauzida na sledniot mec.sekako ako silvestre e podgotven

а изгледа ќе има експерименти на таа утакмица и можда ќе се разочарате... како прво, Адебајор не е толку клучен како некои други кај нас, клучните си траат и чекат :) абе Чомбе, не знам дали си прочитал кај нас имав пост за тебе. не треба бе така да плукате по другите алооооо... и да питам кога веќе толку сте јаки, каде бевте кога Арсенал играше 49 утакмици без пораз?

А вие кај бевте Манчестер ко освои 3 титули во 1 сезона?

абе друго сакам да кажам, и Арсенал и Ман Утд се екстремно големи и јаки клубови! има ли потреба од плукање и викање ние сме појаки? вие деца ли сте бе? и да прашам, гледам у претходните постови некој пишал дека секогаш ни е некој крив?!?! не би рекол дека секогаш, ама ако гледате објективно на овие 3 наши утакмици со ливерпул ќе видете дека не зборе никој за џабе! ајде поздрав дечки.. па ако бидете добри ќе ви дадам еден ногу интересен линк :smir:

абе друго сакам да кажам, и Арсенал и Ман Утд се екстремно големи и јаки клубови! има ли потреба од плукање и викање ние сме појаки? вие деца ли сте бе? и да прашам, гледам у претходните постови некој пишал дека секогаш ни е некој крив?!?! не би рекол дека секогаш, ама ако гледате објективно на овие 3 наши утакмици со ливерпул ќе видете дека не зборе никој за џабе! ајде поздрав дечки.. па ако бидете добри ќе ви дадам еден ногу интересен линк :smir:

tarzan brani jungla :vozbud: tarzane kako mozes vaka smireno da im objasnues na junajteD fans? bravo bravo

ФАЛА ФАЛА "back from hell" и "GavolRulz" на гостопримството и секако дека ке има многу многу постови на овој фан клуб:salut:

И ЕДЕН АПЕЛ ДО СИТЕ ВЕРНИ НАВИВАЧИ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ДА НЕ ПАЃАТЕ ПОД ВЛИЈАНИЕ НА ДРУГИ НАВИВАЧИ ОД ДРУГИ ФАН КЛУБОВИ И ДА СИ ОСТАНЕТЕ ВЕРНИ НА НАШИОВ И АМА БАШ ИЧ ДА НЕ ГИ ПОСЕТУВАТЕ ДРУГИТЕ ФАН КЛУБОВИ

ФАЛА ФАЛА "back from hell" и "GavolRulz" на гостопримството и секако дека ке има многу многу постови на овој фан клуб:salut:

И ЕДЕН АПЕЛ ДО СИТЕ ВЕРНИ НАВИВАЧИ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ДА НЕ ПАЃАТЕ ПОД ВЛИЈАНИЕ НА ДРУГИ НАВИВАЧИ ОД ДРУГИ ФАН КЛУБОВИ И ДА СИ ОСТАНЕТЕ ВЕРНИ НА НАШИОВ И АМА БАШ ИЧ ДА НЕ ГИ ПОСЕТУВАТЕ ДРУГИТЕ ФАН КЛУБОВИ

eve dobredojde i od mene:)
i uste eden apel od mene do site simpatizeri na fudbalot voopsto,ajde luge da diskutirame kako luge,na nivo,bez provokacii i navredi !!

Ај вечер со среќа знам дека ќе тепате :D

... само Керик да не игра кој ќе го слуша оној на МТВ - Карик

Ај вечер со среќа знам дека ќе тепате :D

... само Керик да не игра кој ќе го слуша оној на МТВ - Карик
Од кај знаеш дека ќе тепаме? Кој ти кажа? Зашто се мислам дали да ја уплатам сингл за 100 000 евра. Пиши сигурна информација. И кажи го резултатот ако го знаеш.

А иначе ја сакам Керик да игра, не ми е битно како го читаат, тие што се неписмени, не сум им ја крив што не знаат да читаат.

позЗ (ганерс стил)

Точен резултат 2-1.:wink:
P.S. Не ја уплаќајте моја прогноза!!
НАПРЕД МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДДДДД

ајде дечки спремете се за добро урлање пред телевизор, затоа што сум сигурен дека манчестер ќе дадат повеќе од 2 гола.
уште 50 мин. до натпреварот:vozbud::vozbud::vozbud:
НАПРЕД ЃАВОЛИ!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom