а изгледа ќе има експерименти на таа утакмица и можда ќе се разочарате... како прво, Адебајор не е толку клучен како некои други кај нас, клучните си траат и чекатдо кога ќе се надева овој циган на титула??
изгледа до недела.
tarzan brani junglaабе друго сакам да кажам, и Арсенал и Ман Утд се екстремно големи и јаки клубови! има ли потреба од плукање и викање ние сме појаки? вие деца ли сте бе? и да прашам, гледам у претходните постови некој пишал дека секогаш ни е некој крив?!?! не би рекол дека секогаш, ама ако гледате објективно на овие 3 наши утакмици со ливерпул ќе видете дека не зборе никој за џабе! ајде поздрав дечки.. па ако бидете добри ќе ви дадам еден ногу интересен линк :smir:
barem nekoj imat pameten koj pisuvat bez provokaciii,kako sto moze toj mozeme site.da ja spustime topkata i da diskutirame na nivo.tarzan brani junglatarzane kako mozes vaka smireno da im objasnues na junajteD fans? bravo bravo
eve dobredojde i od meneФАЛА ФАЛА "back from hell" и "GavolRulz" на гостопримството и секако дека ке има многу многу постови на овој фан клуб:salut:
И ЕДЕН АПЕЛ ДО СИТЕ ВЕРНИ НАВИВАЧИ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ДА НЕ ПАЃАТЕ ПОД ВЛИЈАНИЕ НА ДРУГИ НАВИВАЧИ ОД ДРУГИ ФАН КЛУБОВИ И ДА СИ ОСТАНЕТЕ ВЕРНИ НА НАШИОВ И АМА БАШ ИЧ ДА НЕ ГИ ПОСЕТУВАТЕ ДРУГИТЕ ФАН КЛУБОВИ
Од кај знаеш дека ќе тепаме? Кој ти кажа? Зашто се мислам дали да ја уплатам сингл за 100 000 евра. Пиши сигурна информација. И кажи го резултатот ако го знаеш.Ај вечер со среќа знам дека ќе тепате
... само Керик да не игра кој ќе го слуша оној на МТВ - Карик