Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да мразам некој затоа што дрибнал 4 играчи? :pos::pos::pos::pos::pos:

Суарез колку и да е добар дриблер/играч сепак е 2 класи под РВП моментално како напаѓач, а 100 класи под РВП, под Џерард и остали добри играчи како човек. Дури и гомното Бартон е бољи од овој.

Уствари вие сеа ќе го хејтате РВП зашто ви збрца два гола, добро барем ќе имате причина

BTW пошто е добар, каде е Суарез на оваа листа? Помогни ми не го гледам.

Ни на крај памет дека Јакубу се вика онака :pos:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Пред фактите и боговите молчат.
Ама тука има и една наша стара, вели : паметниот попушта, магарето рика ;):icon_mrgr:
Така да остај ги нека рикаат..
Сестра ти да ти рика Oh God, Oh God од магарешки. А ти да молчиш.

Еве ти еден анаграм, за да попуштиш ко попаметен.
Ебати сељакот глуп.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
И еднаш еден паметен човек по име mans рекол една паметна поговорка која се користи до ден денеска...
Пред фактите и боговите молчат.

Liverpool fucked ? - Јас молчам.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Најпатетичен им беше муабетот дека немале ич среќа, а Арсенал биле гзлари.

Ти досудуваат непостоечки пенал, земаш водство со несреќен авто-гол, и ти си тој што нема среќа? :pos:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Слушнав дека од мнт биле импресионирани од способностите на Суарез и Бејл и било можно да се гости во една од наредните претстави.
--- надополнето: 3 март 2012 во 21:58 ---

Ебати сељакот глуп.
без нервози, четврток е добар термин за гледање фудбал,па уште и омилениот тим кога ќе игра мх мх мх...

Член од
2 декември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
4
Да мразам некој затоа што дрибнал 4 играчи? :pos::pos::pos::pos::pos:

Суарез колку и да е добар дриблер/играч сепак е 2 класи под РВП моментално како напаѓач, а 100 класи под РВП, под Џерард и остали добри играчи како човек. Дури и гомното Бартон е бољи од овој.

Уствари вие сеа ќе го хејтате РВП зашто ви збрца два гола, добро барем ќе имате причина

BTW пошто е добар, каде е Суарез на оваа листа? Помогни ми не го гледам.

Вака од страна малку да се вмешам
Кажи ми пријателе освен 3 (да 3) сезони кога ван Перси имал 20+ гола во неговата кариера па се смееш на Суарез?
--- надополнето: 3 март 2012 во 22:04 ---
И дајте нека се отвори фан клубот на Ајакс

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Еј кои комплексаши се ливерпулциве...:tapp:

Автогол и пенал и пак загубија, сега Цацко им е крив што тимот им е секоја сезона "годинава е наша" а неможат од 7 место погоре!

Го бранев суарез после мечот со Јунајтед, кога му скокаше Евра пред нос. Ама ова џубре било, како го одглуми пеналот па и у Холивуд го нема ова!

Сега ги разбирам фановите на Јунајтед што го мразат!

Ми го направи денот денеска Арсенал. Како ги напучи, па плачат и да пиштат надалеку! Се додека не ги истепа некој друг наредно коло!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Кажи ми пријателе освен 3 (да 3) сезони кога ван Перси имал 20+ гола во неговата кариера па се смееш на Суарез?
не се однесуваше постот на мене но ќе пробам да одговорам.

Отсуство од терен(причина за неефикасност).
Од што може да произлезе отсуството :
1. Повреда ( пр. ван Перси)
2. Одгризување на УВО.
3. Вреѓање по расна основа.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Пријателе, може многу да дебатираме на таа тема.

Како прво Ван Перси станува класичен и прв напаѓач во Арсенал дури по заминувањето на Адебајор. Претходно беше нешто налик на полушпиц, со Адебајор а претходно се знае кој беше напаѓачот во Арсенал, РВП добиваше шанса по крила.

А да не почнувам со тоа колку човекот бил повреден, нема среќа, да беше здрав од дамна ќе го видевме најдоброто од него и убеден сум дека барем една титула ќе земевме доколку го имавме цела сезона здрав кога го имавме тимот со Фабрегас, Хлеб и Аедбајор.

И не ти ја сфаќам поентата со Ајакс, демек треба да ги гледаме бројките од холандија?
Знаеш ти колку гола у холандија имаше дадено Алфонсо Алвеш? Знаеш колку даде кога дојде у Мидлзборо?

Така да што Суарез напраил во холандија ама ич не ми чуе, кога ќе даде 30+ голови во Англија тогаш ќе праиме муабет колку е добар напаѓач, сеа за сеа е нешто налик на Кварезма на времето само што игра напаѓач а не крило.

РВП е светлосни години пред Суарез - може ќе стане најдобар напаѓач во Англија Суарез, ама со вакво оденсување и ваков карактер никогаш нема да биде почитуван од никој.

Член од
2 декември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
4
Пријателе, може многу да дебатираме на таа тема.

Како прво Ван Перси станува класичен и прв напаѓач во Арсенал дури по заминувањето на Адебајор. Претходно беше нешто налик на полушпиц, со Адебајор а претходно се знае кој беше напаѓачот во Арсенал, РВП добиваше шанса по крила.

А да не почнувам со тоа колку човекот бил повреден, нема среќа, да беше здрав од дамна ќе го видевме најдоброто од него и убеден сум дека барем една титула ќе земевме доколку го имавме цела сезона здрав кога го имавме тимот со Фабрегас, Хлеб и Аедбајор.

И не ти ја сфаќам поентата со Ајакс, демек треба да ги гледаме бројките од холандија?
Знаеш ти колку гола у холандија имаше дадено Алфонсо Алвеш? Знаеш колку даде кога дојде у Мидлзборо?

Така да што Суарез напраил во холандија ама ич не ми чуе, кога ќе даде 30+ голови во Англија тогаш ќе праиме муабет колку е добар напаѓач, сеа за сеа е нешто налик на Кварезма на времето само што игра напаѓач а не крило.

РВП е светлосни години пред Суарез - може ќе стане најдобар напаѓач во Англија Суарез, ама со вакво оденсување и ваков карактер никогаш нема да биде почитуван од никој.
Пријателе.....ако така гледаме и Суарез не е единствен напаѓач во Ливерпул па богами ни во Ајакс. За настапите види добро РВП сепак има солиден број на настапи а игра на ниво последниве две сезони така да рано е да му се суди на Суарез.
А поентата со Ајакс ми е да се отвори нивниот фан клуб. Нема тоа врска со Суарез, Снајдер или не знам кој.....пошто гледам затворен е
--- надополнето: 3 март 2012 во 23:09 ---
не се однесуваше постот на мене но ќе пробам да одговорам.

Отсуство од терен(причина за неефикасност).
Од што може да произлезе отсуството :
1. Повреда ( пр. ван Перси)
2. Одгризување на УВО.
3. Вреѓање по расна основа.
Не те ни разбрав најискрено

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444

Ебати сељакот глуп.
Смири живци. 14 дена бан за навредливиот речник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom