Mакедонските автомобили со нови евро таблички

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
ви благодарам многу!Thank you very much!Дуже дјакују!Большое спасибо!
--- надополнето: 1 март 2012 во 08:50 ---
Ако е можно, нокаутирам, ве молиме:, регистарски ознаки запознае маса наприколката (приколката)

0007 нема повеќе смисла :D
Конечно си добивме наши букви, Кавадарци со КА ознака :P

Добро оваа земја има државен грб??

Не, има привремено кастрирано решение од стариот. Иначе се пофали општина Кавадарци дека општинското возило на градоначалникот дека добило нова таблица бр.001.

Жими мандалово се,ич ама ич не ме бендисуваат..Старите се подобри според мене

Не, има привремено кастрирано решение од стариот. Иначе се пофали општина Кавадарци дека општинското возило на градоначалникот дека добило нова таблица бр.001.

Веројатно мислиш бр. 0001 (новите таблици имаат по 4 бројки).

Денеска прв пат видов.ОХ-0015-АБ на некој Мерцедес, ама ни Мерцедесот не ги извади.Грди се.Отсега ќе ми бидат синоним за нешто грдо.

Кај црвеното требаше да се стави грбот на општината и ќе си беше многу поубаво..зошто не е бог ти знае.

Кај црвеното требаше да се стави грбот на општината и ќе си беше многу поубаво..зошто не е бог ти знае.
затоа што му дале на некое дете да ги дизајнира (како што разбрав бил син на братот на некој министер)

затоа што му дале на некое дете да ги дизајнира (како што разбрав бил син на братот на некој министер)
Сега нека си ги стави тој, и нека си ги развозува низ селото од кај што е, а јас ќе си ги возакам старите таблици се дур смеам...
Оууу чекај бе... како ќе возам кога поефтино е кола да купиш одколку да ја наполниш со бензин :facepalm:
Епа ништо...ќе си ги чувам старите таблици заедно со колата у гаража, така да пак истиот тој сељак нека си се развозува низ село, зашто нели батето му е министер и си имаат службени коли па не му ја мислам многу многу за бензинот ;)

Не изгледаат така лошо кога ќе ги ставиш на кола. Ипак можеа да бидат и како сликовница направени, али мене ми е сеедно...

Не се лоши само тоа црвеното квадратче боде во очи.

Ептен несериозно.Нити државен грб,нити знаме на регистрацииве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom