Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.749
Абе се е тоа ок е, али Цезар е у топ 3 голмани у Свет, еве ајде, у топ 5, Вивијано сметам дека го нема капацитетот за да биде голем голман а и Цезар има уште најмалку 2 години играње на високо ниво така да најдобро ќе биде да го заборавиме него ко опција по Цезар, зашто до пред некоја година за тоа важеше, а да дојде у Интер и да биде втор голман не веруем дека ќе сака.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Абе се е тоа ок е, али Цезар е у топ 3 голмани у Свет, еве ајде, у топ 5, Вивијано сметам дека го нема капацитетот за да биде голем голман а и Цезар има уште најмалку 2 години играње на високо ниво така да најдобро ќе биде да го заборавиме него ко опција по Цезар, зашто до пред некоја година за тоа важеше, а да дојде у Интер и да биде втор голман не веруем дека ќе сака.
Цезар колку киксови напраи сезонава ....ми се повраќа ...него друг ми беше муабетов ...

Според мене за да се вратиме кај што бевме до лани ни требаат ...

Станко/киву/сакатиот/Пацини/Форлан/Маикон па и РАнокиа АУТ

Лукас/ТРЕНЕР некој асален/2 везњаци и еден бек ... и пичиме

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Вес Хем - Челзи 1:0

Welcome AVB.. or maybe not. Таа пуста желба на Морати да го доведе Гвардиола е главна причина што Боаш нема одма да прејде во Интер ,, бар ја така мислам. А за утрешниот натпревар мислам дека редно време е да дадеме некој бос гол од корна или слично и да земеме конечно 3 бода, јебига бедни сме и не очекуем ама баш никаква доминација од наша страна. А доколку изгубиме ?!!? Едноставно веке се навикнав...

Имам 2 големи желби годинава .. Лукас ииииии Хулк, хулк и хулк... Мора се да се направи во наша мок да се земе Хулк... играчот е Адриано x2.

Шта је ту је.. сега за сега ке се молиме за чудо до крај на сезона за да не биде тотално пропадната ...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дилбер,со Вест Бромвич играа денеска умрените Челзи :D

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Остајте формација, Катанија ... видете какви Интерашици имаме :vozbud:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Абе сонував 1-1 сте завршиле, сте дале гол од корнер, некој ќелаица (вајда камбијасо, снајдер не пошто изведува) ја треснал со глава ..
Братче ти твоиве си ги сонувал бе ама изглеа имаш кошмари од нашиве па ти се причиниле Интер (y)
Мала шала не е на одмет нели :love:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.749
Ова без линк од профилот не е валидно :pos:
Гомез тебе ти праеше мерак од Катанија ?
Овој претседателов нивни со отворена понуда до Интер, Алварез за Гомез.
Шознам.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Гомез тебе ти праеше мерак од Катанија ?
Овој претседателов нивни со отворена понуда до Интер, Алварез за Гомез.
Шознам.
Да да...
Ау, тоа е меч со две острици... Сепак го немам многу гледано, али дечкото наликува на Санчез по малце.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Да да...
Ау, тоа е меч со две острици... Сепак го немам многу гледано, али дечкото наликува на Санчез по малце.
За на крајот да испадне Суазо... ваљда нема после 1 нецела сезона да го шутнете Алварез. Мене ми е баш еден од поперпективните во калчо.

Kajgana Shop

На врв Bottom