Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како што велат новинари што го виделе, бил потресен и едвај свесен, го однеле во болница. Многу лошо.

Лузерите не ни дадоја денеска гол, го попушија поштено, со не многу уверлива игра од наша страна до победа, тоа е тој дух кој го покажвме денеска, кој го покажавме и со Кокошките кога бевме 0-2.

Затоа да се наедваме, реално можно е и чудо во Лондон против Милан.

Ван Перси- без зборови, сепак Счечни е играч на мечот за мене.

420245_309053612482279_200041663383475_803825_1272691121_n.jpg

Шчежни ВТФ? :D
Робин ломи момакот, незнам што да кажам за него само :cuc: вториот гол ме потсети на голот со евертон, увежбана акција, Сонг од средина долга топка до Перси на лева и гол.. :D

Вториот гол на РВП... Мајсторија :cuc:

RVP gave Szczesny the MOTM champagne. Class...

TERRIFYING-SHIRTLESS-LIVERPOOL-SUPPORTER.gif

:D

Газиме се пред себе ми се допадна играта денес два допира со топка два гола неверојатниот РВП ми дава ова голема надеж за со италијанците :D

Газиме се пред себе ми се допадна играта денес два допира со топка два гола неверојатниот РВП ми дава ова голема надеж за со италијанците :D

dafuq?
Играта беше денес лоша - ова беше од тие ugly wins кои треба почесто да ги имаме. :D

Со другар кој навива за Ливерпул гледав, ќе си гризнеше од ку*от, ама честиташе победа. Имаа шанси они и не ги искористија, Шчесни беше страшен. Не за џабе го викаат The Wall! RVP е класа човече, нека му дадат пари колку и ќе побара. Каков волеј, како смирено и самоуверено си шутна, ѕвер! Добра топка и на Сонг. Грда победа, ама како што вика Топче, тие се најслатки, со лоша игра до победа.
Напред Арсенал!

Честитки момци. Со мечов докажавме дека не мора да ја имаме топката кај нас, и да создаваме шанси, за да победиме. Искористивме, тоа шо требаше и си победивме. Ако гледаме инаку, Ливерпул не направи ништо. Доби пенал кој го немаше, си кладовме автогол. Е сега, дека тие не ги искористија шансите, тоа е тоа.

Артета, информации за него !?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom