Фан Клуб: Арсенал

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како што велат новинари што го виделе, бил потресен и едвај свесен, го однеле во болница. Многу лошо.

Член од
9 февруари 2010
Мислења
25
Поени од реакции
2
Мајсторија на РВП и Шчешни. :cuc: :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Лузерите не ни дадоја денеска гол, го попушија поштено, со не многу уверлива игра од наша страна до победа, тоа е тој дух кој го покажвме денеска, кој го покажавме и со Кокошките кога бевме 0-2.

Затоа да се наедваме, реално можно е и чудо во Лондон против Милан.

Ван Перси- без зборови, сепак Счечни е играч на мечот за мене.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Шчежни ВТФ? :D
Робин ломи момакот, незнам што да кажам за него само :cuc: вториот гол ме потсети на голот со евертон, увежбана акција, Сонг од средина долга топка до Перси на лева и гол.. :D

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Вториот гол на РВП... Мајсторија :cuc:

RVP gave Szczesny the MOTM champagne. Class...

:D

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Газиме се пред себе ми се допадна играта денес два допира со топка два гола неверојатниот РВП ми дава ова голема надеж за со италијанците :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Газиме се пред себе ми се допадна играта денес два допира со топка два гола неверојатниот РВП ми дава ова голема надеж за со италијанците :D
dafuq?
Играта беше денес лоша - ова беше од тие ugly wins кои треба почесто да ги имаме. :D

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Со другар кој навива за Ливерпул гледав, ќе си гризнеше од ку*от, ама честиташе победа. Имаа шанси они и не ги искористија, Шчесни беше страшен. Не за џабе го викаат The Wall! RVP е класа човече, нека му дадат пари колку и ќе побара. Каков волеј, како смирено и самоуверено си шутна, ѕвер! Добра топка и на Сонг. Грда победа, ама како што вика Топче, тие се најслатки, со лоша игра до победа.
Напред Арсенал!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Честитки момци. Со мечов докажавме дека не мора да ја имаме топката кај нас, и да создаваме шанси, за да победиме. Искористивме, тоа шо требаше и си победивме. Ако гледаме инаку, Ливерпул не направи ништо. Доби пенал кој го немаше, си кладовме автогол. Е сега, дека тие не ги искористија шансите, тоа е тоа.

Артета, информации за него !?

Kajgana Shop

На врв Bottom