Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.caughtoffside.com/2012/03/01/arsenal-set-to-sign-5m-argentine-on-pre-contract-agreement/
Во еден ден очигледно и втор трансфер е спремен.
едниот 16 овој 23.
Зимоска имаше трачеви дека го бара Венгер за 10 милиони, овој па очигледно го сторил тоа што го знае најдобро се ИСЦЕНКАЛ ко циганела и го донел за 5 милиони на маса пред бордот.

Интересен факт ( Maybe ) :
notching up 42 goals and 34 assists from 139 appearances for Anderlecht
Ајде оваа сезона многу порано почнаа трансфери да се шпекулираат, посебно знаејќи ја и работата со Подолски...

...овој па очигледно го сторил тоа што го знае најдобро се ИСЦЕНКАЛ ко циганела...
Класика Венгер :pos:

Венгер пред продажба:
„Будала е овој, ми бара 10 милиони за играчов“
images

Венгер и Рајс после купување
„Ги заебавме.....хихихи“
article-1387146-06A91C0F000005DC-81_468x286.jpg

Се на се, со повредите работата и не е толку лоша. Венгер вели дека Ван Перси и Вермален, можно е да бидат спремни, што е добро. Исто и за Росицки. Мислам дека на Енфилд ќе патуваме со полн-фул состав. Освен Арон и Сантос.

Се на се, со повредите работата и не е толку лоша. Венгер вели дека Ван Перси и Вермален, можно е да бидат спремни, што е добро. Исто и за Росицки. Мислам дека на Енфилд ќе патуваме со полн-фул состав. Освен Арон и Сантос.
А можно е Абу да влезе во првите 11 во случај Сонг да неможе да настапи...најверојатно и тој има некоја ситна повреда.

И јас мислам дека е можно. Ужасно ме нервира ко некој шо нема играно еден тон време, ќе добие шанса во вака значаен дуел. Пример, како Гибс против Милан.

И јас мислам дека е можно. Ужасно ме нервира ко некој шо нема играно еден тон време, ќе добие шанса во вака значаен дуел. Пример, како Гибс против Милан.
Не го споредувај Диаби со Гибс.
Диаби е многу пред се по искусен играч, и многу по квалитетен башка.
Во секоја позиција сум 100% сигурен во Диаби дека може да изигра најдобро на теренот... каде за другите играчи скоро сите ни се ups & downs

Дечки давајте некој солиден стрим.

немора да е солиден , стрим да е :D

Абе кажувајте што се случува неможам да гледам ќе се убијам

Абе кажувајте што се случува неможам да гледам ќе се убијам

Тапа играме, многу лесно поминува Ливерпул средина и создава шанси.
Суарез глумеше за пеналот, Шчезњи одбрани.
Кош си даде автогол а после тоа Суарез погоди статива после уште една одлична одбрана на Војче.

Војче до сеа најдобар другите тиња слабо играат и не затвараат како што треба
--- надополнето: 3 март 2012 во 14:17 ---
1-111111111111111111 РВППП

Дадовме гол по нафрлена топка хахаха

Тапа играме, многу лесно поминува Ливерпул средина и создава шанси.
Суарез глумеше за пеналот, Шчезњи одбрани.
Кош си даде автогол а после тоа Суарез погоди статива после уште една одлична одбрана на Војче.

Војче до сеа најдобар другите тиња слабо играат и не затвараат како што треба
--- надополнето: 3 март 2012 во 14:17 ---
1-111111111111111111 РВППП

Дадовме гол по нафрлена топка хахаха

Го заборави Сања,кој е најдобриот поединец,несметајќи го Војчех :)

Војчех со Сања најдобри...уствари само они играат.
Дали е замор или незнам...ама очајно движење на играчите во средината....Сонг,Артета како нинџи никаде ги нема.....Росицки се труди,ама слабо.
Бенајун дефинитивно треба да излезе,ептен слабо...Тео повеќе во средината игра место на крило...
Мислам дека треба да влезе Диаби,да има некој да помине играч/два...да се направи простор,а и Жервињо/Ох наместо на Бенајун.
Имавме среќа во прво пол. мораме да ги казниме и да играме како што знаеме,а не да се влечат по теренот.

1 симнете си "sopcast"
2 отворете "Wiziwig.tv
3клик на "live sports" , pa na "footbal" (bubamarata)
4клик на натпреварот што сакаш да го гледаш
5 клик на "play now"

имате преноси со одличен квалитет

Како се повреди Артета?:confused:
Се надевам не е многу лошо.

Овој Диаби само џабе плата и место тимот зима, дај нека се откачи веќе еднаш од нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom