(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe site sega neka doznaat koj e MANCHESTER UNITED abe pregi site mi govorat oti man ke izguba ,site ja pisat 1, jas im vikam abe ne ga pisajte , im vikam posle ke pravime muabet posle natprevarot i sega nikoj nema na msn :D:D:D i cestito pobeda nogo sme jaki

Mn ste jaki najseriozno, ovaa sezona ste superiorni.Posteno gi izbusivte Roma
cestito

ГАЗЕЊЕ ГАЗЕЊЕ . . . наша е титулата мухахахаха

aeee ako se povredile dvajcata(anderson i vidic)aj za anderson imate dostojna zamena, ama mn slaba odbrana imate na klupa...

Не дека е многу слаба одбраната на клупа,туку ниту Пике,ниту Силвестре, ниту О'Ши не можат да го заменат Видиќ.Подобар е од сите тројца.Пу малер и лани во исто време се повреди ама мислам дека сега не е сериозно колку тогаш.

abe site sega neka doznaat koj e MANCHESTER UNITED abe pregi site mi govorat oti man ke izguba ,site ja pisat 1, jas im vikam abe ne ga pisajte , im vikam posle ke pravime muabet posle natprevarot i sega nikoj nema na msn :D:D:D i cestito pobeda nogo sme jaki
lele brat so dijalekt bese ova :pos2:. se iskinav od smeenje:pos:

нема тука зезанции. тоа е манчестер. денеска само јас на тикет ја ставам манчестер 2-2. им покажувам тикетот сите ми викаат ти да не си луд човече? ја им викам гледајте денеска кристијано шо ќе праи.
така се игра на тикет. за својот клуб. со срце.
ги скантавме рома btw. имаа и они шанси ама џабе им е.
манчестер ја освојува титулата оваа година сигурен сум.
сега сите имаат страв од манчестер. сите клубови. мислам дека манчестер со оваа победа станува најсериозен кандидат за титулата.
ајде сега дома ги тепаме 5-0. мислам дека доста им се.
спалете има да замина со трчање од ОТ.
ЧЕСТИТО ПОБЕДА ЃАВОЛИ КАДЕ И ДА СТЕ!!!!

тооооооооо 0-2222222 !! Е другата недела веке стварно можат да го предатат службено !! Позззз

pozdrav gavoli kaj i da ste mn sme jaki i neka se seti nekoj so iskomentirav na forumov pred malce podolgo vreme koa site vikaja deka ferdinand ke ne napustal ili deka kako sega za vidic sne nemale dostojna zamena..........
zamena imame ama mozda ne e ni sporedliva so vidic ali koj i da e negova zamena kako denes o'shea znam deka dostojno ke go zameni dodeka e odsuten zaso se bori za da dobiva pogolema sansa i znam deka ke go koristat toa site rezervisti ako moze taka da se kaze.................ok kako i da e pozzzzzzzzzz do site i cestito pobeda.........................
GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тактички изиграно и доза на среќа при трите чисти шанси на Рома но најважна е победата. Од друга страна по вториот гол можеше да биде и полошо за Рома по неколкуте контри. Дома треба да се одигра рутинирано со оглед на тоа што по тој натпреват следат дуели со Арсенал и Челзи па нема потреба за форсирање.

Едит: Мидлзбро - Ман.Утд играт во Недела, не во Сабота !!

Конечно се вратив и јас од мртвите!
Само да кажам дека сум воодушевен од играта, пристапот кон натпреварот и особено од резултатот. Иако ништо не е решено, 95% ние сме во полуфинале. Ќе треба да се обработат уште оние 5% но мислам дека на Олд Трафорд ќе биде и тоа обработено.
Честито победа на сите верни црвени ѓаволи и поздрав со песната GLORY GLORY MAN UNITED!

Не ја гледав утакмицата, ама "thx to MASTER ZIKS" ги видов головите .... ЅВЕРОВИ !!!!!

Изјава на некојси педер по име Пиз(д)аро по утакмицата :
“Ronaldo? He’s just a big head.”

Хаха, патетика .... а на реваншот пак ќе му плачат да не им брца толку многу голови. Ете ти сељак што ќе каже. НАША Е ТИТУЛАТА ЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈ !!!! :devil2::devil2::devil2::devil2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom