- Член од
- 28 февруари 2009
- Мислења
- 284
- Поени од реакции
- 138
Вака сега, јас вака ја замислувам идеата и ќе зборувам само за Охрид- охриѓанец сум.
Охрид треба да претставува балканскиот Лас Вегас. Како што е тргната работава од овој пензионерскиов туризам со холанѓаните само аптеките имаат ќар. Идат овде и само диазепами се трошат, а сигурен сум дека би потрошиле некое евро плус некој да ги ебе ама при тоа да им даде фискална сметка, тие сакаат поштено да ги ебеш ама данок да си платиш на државата, а после секс оди и коктел па и мигаре
Плус тоа туризмот ќе се зголеми за минимум 5 пати, кој од младите би заминал варна, сончев брег, халкидики, неапори итн... доколку има легализирана марихуана + платиклати установа(црвена улица), башка тоа србите би подигнале и кредити за такви журки, знаеш како ќе си поминат- бомба. Нема повеќе тој распоред: концерт Аца Лукас пиење ракија и скопско макимално и на крај бурек кај Спасе пекарон. Ќе оди вака пушење трева во некој кафич + хаш колачи + пиење коктели и на крај кеш-секс, заеби Аца Лукас. Значи трошоците ќе се намалат за носење искомплекирани сечачи на вени и нивните астрономски побарувања ако сме сакале да пеат(жити мајка), уличните борби уште повеќе ќе се намалат (кој напушен има идеа за тепање), и нареден пат ќе ги очекуваме во уште поголем број.
Ние ништо нема да продаваме освен трева и пи*ка. Канабисот во околните села е лековит за сите типови ликови што беше еден наш сограѓанин напишал на куќата- ЗА ЛУТА РАНА, ЛУТА ТРЕВА.
Што има да се мислиме за субвенции, или дали ќе ни ги откупи владата јаболката, тутунот, кромпирот или зелките, кога ќе посадиме канабис и ќе дојдат странците ќе ни го испушат (на канабисот се мисли, за другото страмота е да зборувам)
Пи*ките можат и да се увозат, бугарките и украинките би работеле и на процент за тоа не е проблем, и македонките нема повеќе да се зборува низ народот (две тегли ајвар ќе те решам), има да платиш бре ако сакаш македонка ѕрцките да ги ти извади ако не оди еби бугарка или украинка.
Вака до сабајле можам да пишувам, ама нешто ме мрзит, доволно е
Брее телепатија во ист момент се цитираме Горе го дадов компетентниот одговор
--- надополнето: 2 март 2012 во 01:15 ---
Црвеното е пожолто и од зеленото...
--- надополнето: 2 март 2012 во 01:24 ---
Да не се отвораме на форумов има шпиуни еве доказ http://forum.kajgana.com/threads/Полицијата-ги-следи-Фејсбук-националистите.58091/page-5#post-4748834
Значи колку паметни глави има во оваа наша Македоничка, зошто еден не влезе во Влада да му каже како стојат работите.. иначе потполно се согласувам со тебе ! а со ова за шпионите ептен се изнасмеав !
П.С. мене ми се спие веке ме мрзи да пишам ! Добра нок Паметни Глави !