?
..........
Гостин
Се додека нубци како гоца брк се министери нема просперитет.
За минатите протести оправдано и беше , ама денес ова што го направија е непростливо....ама ич непростливо, се виде кој е кој, кој е платен и кој предавник.....сами си патиме од нас :/Што е стварно - стварно е, јас учествував во минатите протести, ама ова веќе е... незнам.
Кога се вратил кај колата видел потпрен на неговата кола еден и не му обрнал внимание па на задното седишто го ставил ранецот на девојчето, и овај му прозобрел дека ако ја паркира уште еднаш колата овде, ке му ја искшат и дека ке го убијат и него и цело семејство, Полицаецот ја ставил керката во колата и ја затворил вратата и овие го нападнале а друг сакал да го извади девојчето од кола, овај го извадил пиштолот и рекол ке пукам, и пукнал ПРЕДУПРЕДУВАЧКИ во воздух и овој гнидата што сега е под земја (тешка нека му е ) му се обратил "ПУКАЈ БЕ ДА ТИ ЕБАМ МАЈКАТА ПОЛИЦИСКА" и продолжиле со тепањрто гнидите....и натаму си знајш, правдата ги стигна и тие кои бегаат од неа.....И после ова, дали мислиш дека Полицаецот или кој били да се затекне во оваа ситоација е крив???Дај нешто поопширно за веста? Може во ПП да не одиме оффтопик овде? Како то ќерката си ја бранел?
Овие Албанциве не се со сите,вака по мое ако е вака како што пиушуваш , а и на вести вака видов демек изјавил полицаецот..За минатите протести оправдано и беше , ама денес ова што го направија е непростливо....ама ич непростливо, се виде кој е кој, кој е платен и кој предавник.....сами си патиме од нас :/
--- надополнето: 2 март 2012 во 00:34 ---
Кога се вратил кај колата видел потпрен на неговата кола еден и не му обрнал внимание па на задното седишто го ставил ранецот на девојчето, и овај му прозобрел дека ако ја паркира уште еднаш колата овде, ке му ја искшат и дека ке го убијат и него и цело семејство, Полицаецот ја ставил керката во колата и ја затворил вратата и овие го нападнале а друг сакал да го извади девојчето од кола, овај го извадил пиштолот и рекол ке пукам, и пукнал ПРЕДУПРЕДУВАЧКИ во воздух и овој гнидата што сега е под земја (тешка нека му е ) му се обратил "ПУКАЈ БЕ ДА ТИ ЕБАМ МАЈКАТА ПОЛИЦИСКА" и продолжиле со тепањрто гнидите....и натаму си знајш, правдата ги стигна и тие кои бегаат од неа.....И после ова, дали мислиш дека Полицаецот или кој били да се затекне во оваа ситоација е крив???
Четворица му се фрлиле да го тепаат, да пробаат да му го земат оружјето, дали еден човек против четворица ке може да пука каде сака, друго....Ако ги ранел, ти пак кога тогаш пак ке му се фрлеле него, оти те се такви дури не ги бапниш под земја ке скокаат, затоа ке ти речам, им го дал тоаш то го заслужија, ни повеќе ни помалце.....баш тоа што го бараа, е сега не е само тој што му е скурчено од гнидиве, затоа нека пазат кога тогаш ке згазат на друга стапица....Овие Албанциве не се со сите,вака по мое ако е вака како што пиушуваш , а и на вести вака видов демек изјавил полицаецот..
Па не морал да ги убива само да ги ранел...ама и тие за едно паркирање тепачки ова она , па и детето изгледа сакале да го земат...
колку што знам јас според информациите на еден член на форумов,специјаците беа пуштени таму, само највероватно касно се пуштени во погон,од кога овие искршија, беа пуштени колку да се појават и овие да се смират со минимум штета, за да не доде до големи инцинденти.И,да за бркот(Јанкуловска)
Прво,да,крива е пошто не пратиле желки/алфи/џандари во Гостивар за протестот.
Но,ако пратела,знаете што ќе се десело со сигурност ? албанециве ќе провоцираат,желкиве ќе ги направеа пуздер,тоа све ќе беше снимено со камери,апарати,и истата вечер ќе се јадеше гомна по сите телевизии,како Јанкуловска пратила таму полиција за да се крене меѓуетничка тензија,го прекршила рамковскиот договор,дека треба да даде оставка,и ред други срања.
.
не ми целта да ја бранам Јанкуловска, ако таа требаше да лета имаше многу други случаи да лета многу порано,како случајот Кале, тој Нешкоски и да не редам други не ми ни текнува сега, ама ако тогаш не падна сега да бараш оствака од министрката треба да немаш мозок, таква работа можат да побараат само тешки партиски потрчкоци кој секоја прилика е користат за да се поентира, мене не ми јасно дали овие зелениве што бараат оставка знаат што значи таа сега да даде оставка.Тоа е пораз за нас како колектив, тоа ке значи одбрување на подмукливе напади на чакаливе на наши луге кој се случуваат секој ден по автобуски станици, автобуси и ред други места.pisav vo drugata tema a eve i ovde ke pisam prvo citame se i sesto i nekoi novinari prvin trebba dobro da osoznaat pa posle da slapaat po novinite od druga strana policijata trebase da go obezbedi mestoto svedocite i ne taka naednas da izlezat muabetite nego uredno na krajot od denot ivo kotevski da izlezese i da dadese celosen izvestaj okolu slucajot a ne da se slusaat carsiski muabeti pa da se berat eden kup luge koi ne znaat niso ednostavno rabotat pod direktiva na drugi
e sega so maka da se menuva gordana taa nitu go tepase policaecot nitu gi otepa drugo koj i da e znaci koi i da e da najgolem psihopat ne bi ubival luge sred ulica i toa pred svojata 10 g kerka toa e jasno bre jasno ko den e sega i dr ako go osudat coekov eve jas sum prviot sto ke izleze na protest