Македонците и Албанците заедно бараат оставка од Јанкулоска

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
ako treba da dade ostavka, treba za toa sto denes ne intervenirala policijata pri krsenjata vo gostivar, a za ovie izrodi (makedonci) koi demonstrirale vo skopje protiv brurtlnosta na policijata, a vamu sonuvaat fotelji ma mizerni mi se duri i da pomislam na niv , sramotaa se za nacijata , mizerii i gubrinja

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Полицијата ги следи Фејсбук националистите.. Ама ако се Македонци!
Лош фотошоп...
Реалноста...
Проклети да се каурите...
Лош не лош све се од ваков карактер и коментари и слики!Срамота ја не гледам ни еден цајкан...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И вас да ве убијат сите таму, ви ебам...абе све да убијат сакам....ти ебам државата....чоеко си ја бранел керката и животот од 4 лигуши, овие па полициска бруталност да ви ебам копилињата да ви ебам....МРШ...
Дај нешто поопширно за веста? Може во ПП да не одиме оффтопик овде? Како то ќерката си ја бранел?

M

Moon Child

Гостин
Тоа што полицајците љочки тргаа лисици не е крива министерката туку ние македонците -пички што 2001 не ги згазивме...Тоа што се деси со детето на плоштад не е крива министерката туку семејството на тоа дете што одгледало таква бараба и семејството на тој тигар што одгледало насилник...
А на полицијата сила им дава народот а со таков народ како што сме ние пичките не само љочките туку и сите ке си играат мајтап...И браво за полицаецот што извадил пиштол секоја чест тоа е вистински Македонец што си го брани домот и државата а не тие што плукаат по се што е свето....
Што зборуваш бе? Ако е бараба треба некој недоквакан да му пресуди ли? Како не е виновна? Кој стои на чело на таа институција? Јас разбирам партиско полтронство, ама ова е претеризам мамата. Кој го вработел тој тигар таму? Јас да не го вработив?
Во нормална држава неа досега требаше да и се суди, а не уште да стои на чело на МВР.

И не ми е гајле дали е од Вмро од која партија и да беше ќе стоев на истиот став.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Наместо цело време ВМРО СДСМ,може еднаш да престанеме да се делиме.Сигурно тие што протестираа не беа иста партија!!
Или ќе почнеме меѓу себе да се цениме или ќе исчезнеме.. ;) СДСМ, ВМРО НЕ!!!!!

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.383
Поени од реакции
1.985
Ја мислам дека македонциве шо протестирале денеска тоа го прават со најдобри намери и со желба да придонесат за развој на соживотот во Македонија..

Е сега пошто само со зборови и учество на протести не се гради соживот, предлагам да превземат нешто поконкретно,на пример да се преселат во Арачиново па од таму на сите да ни ги покажат придобивките од соживотот и меѓуетничката толеранција која владее таму

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

eve kako dojdoa vo parlament i sledot go znaesh,,,,,,,kraj
Друже како влегоа е небитно.И јас го мрзам Бранко па никому ништо.Не ќе се враќам пред 10 години што се случило треба да гледаме сега што се случува!На кале ги истепаа нашите,никој ништо не презеде.Време е да си признаеме дека имаат поголемо срце,иако србите се клошари измислени се за нас... Тоа е тоа..

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
ako treba da dade ostavka, treba za toa sto denes ne intervenirala policijata pri krsenjata vo gostivar, a za ovie izrodi (makedonci) koi demonstrirale vo skopje protiv brurtlnosta na policijata, a vamu sonuvaat fotelji ma mizerni mi se duri i da pomislam na niv , sramotaa se za nacijata , mizerii i gubrinja
Aj posle se od Albancive, uste pa i ovie partiskive vojnicinja(citaj Sorosoidi) na B.C. & Company(SDS), pa i tie izlegle da protestiraat protiv policiskata brutalnost !!! :facepalm:
Kopuci nevideni !!!
Vekje mi e preku ku*ac od niv, sram mi e sto sum Makedonec, od vakvi izrodi Sorosoidski i Komunjarski !!!
Predavnicki gjubrinja i :гомце: !!! mm.im.jbm. !

М

Мартин`

Гостин
Македонскиот народ секогаш си пател од домашните предавници, проклети да се.. и да даде господ нив да им се случи некоја случка како оваа со полицаецот па да видиме што ќе направат дали ќе го бранат детето или.. упс заборавив 95% од онаа тн невладина се педери и лезбејки па неможат да имаат деца така да сигурно нема да им се случи нешто слично. Проклети да сте соросоиди глупи, празноглавци едни ..

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Aj posle se od Albancive, uste pa i ovie partiskive vojnicinja(citaj Sorosoidi) na B.C. & Company(SDS), pa i tie izlegle da protestiraat protiv policiskata brutalnost !!! :facepalm:
Kopuci nevideni !!!
Vekje mi e preku ku*ac od niv, sram mi e sto sum Makedonec, od vakvi izrodi Sorosoidski i Komunjarski !!!
Predavnicki gjubrinja i :гомце: !!! mm.im.jbm. !
Ги препозна кои се? Би можел да ги посочиш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom