Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Донка, дај бе девојко....наместо да го лапаш штрафцигерот, направи нешто покорисно со истиот....пример, наштимај си го тимот.
!

јас не лапам штрафцигери уживај:D...а јас немам никаква функција во фудбалскиот клуб Интер па и немам што да наштимам :LOL:..иначе генерално се искажав за повеќето фанови на Ливерпул ..има и некои исклучоци еве како тебе и дон на пример:D

d6650b5d17a34f4.gif

јас не лапам штрафцигери уживај:D...а јас немам никаква функција во фудбалскиот клуб Интер па и немам што да наштимам :LOL:..иначе генерално се искажав за повеќето фанови на Ливерпул ..има и некои исклучоци еве како тебе и дон на пример:D

Изреагирав така токму поради тоа што генерализиравте и се иссмевавте, а сигурен сум..а и сведок, колку и ти се напнуваш кога некој го спомнува Интер во вашата тема и се потсмева на негова сметка....

За штравцигерот, ти го прочитав потписот и прво тоа ми дојде на памет да ти напишам, јасно ми е како ден дека и да имаш идеа, не би можел да го наштимаш :)

Колку се интересни овие од Ливерпул, еј... Пред некоја година, викат вратете се ко ќе освоите 18, Јунајтед освоиа 19. Сеа му викат ко ќе освојте 4 вратете се, е ќе освојат 4 и таму. И шо после ? Ќе си ги мерите мегусебе ? Ебаве тркала, ебаве

Дискусија без мозок, ти е то. Во случајов монодрама.
Ај искрено....кој од педериве те потплати ова да го напишиш?

Па у право е, 20 години не освоиле титула, последниве 10 год никогаш не завршиле ни како втори и пак ги напнувате овие од јунајтед. Факт е дека Манчестер владее со Англија последниве неколку години.

Имаме историја,се фалиме. Штета што некои и тоа го немат. А кога ќе освојат тие 4 ќе им треба уште една за да бидеме нерешено, па тогаш да се мериме, а додека од вас во секој аспект сме подобри :pipi:.

Жити се !? Колку титули имате во Премиер Лига бе !? ПРЕМИЕР ЛИГА ? То кажи ми го. Блекбурн се појаки од вас, куроглав. Во историјата на Премиер Лигата, Арсенал секогаш е подобар од ливерпул. Провери си, имаш статистика.
--- надополнето: 1 март 2012 во 22:08 ---
Ај искрено....кој од педериве те потплати ова да го напишиш?

Хауард Веб.
--- надополнето: 1 март 2012 во 22:09 ---
Па у право е, 20 години не освоиле титула, последниве 10 год никогаш не завршиле ни како втори и пак ги напнувате овие од јунајтед. Факт е дека Манчестер владее со Англија последниве неколку години.

Немој да им го земаш најголемиот успех. Еднаш, со Рафа Бенитез, чинам, беа втори.

Жити се !? Колку титули имате во Премиер Лига бе !? ПРЕМИЕР ЛИГА ? То кажи ми го. Блекбурн се појаки од вас, куроглав. Во историјата на Премиер Лигата, Арсенал секогаш е подобар од ливерпул. Провери си, имаш статистика.
Глуп коментар озбилно. Не настапувал Ливерпул во Бундес лига па да напишеш така. Тогаш официјалната прва лига на Англија не се викала Премиер Лига и тоа е тоа. Сепак биле први во најјаката Англиска лига каде што настапувал и Арсенал и Манчестер и сите останати.

Со Бенитез завршија втори 2008/9

Сигурен ?

Глуп коментар озбилно. Не настапувал Ливерпул во Бундес лига па да напишеш така. Тогаш официјалната прва лига на Англија не се викала Премиер Лига и тоа е тоа. Сепак биле први во најјаката Англиска лига каде што настапувал и Арсенал и Манчестер и сите останати.

Не реков дека не биле !? Кој рече така !? Само давам до знаење, дека во ИСТОРИЈАТА НА ПРЕМИЕР ЛИГАТА, Арсенал е подобар од Ливерпул. Ништо поќе. :vozbud:

Кисс

Не реков дека не биле !? Кој рече така !? Само давам до знаење, дека во ИСТОРИЈАТА НА ПРЕМИЕР ЛИГАТА, Арсенал е подобар од Ливерпул. Ништо поќе. :vozbud:

Кисс
Ок изглеа или си праиш некоја заебанција или не сфаќаш. Нема проблем. Кисс и до тебе

Зашто бе ја спамате темава ЗАШТООООО???
Дај малце олабавете преку ташак од читање кој има поише титули

:гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

--- надополнето: 1 март 2012 во 22:08 ---

Хауард Веб.
--- надополнето: 1 март 2012 во 22:09 ---

Немој да им го земаш најголемиот успех. Еднаш, со Рафа Бенитез, чинам, беа втори.
:facepalm:. Како баш тој дел најде да ми го цитираш. Не сме имале историја. И сега не ми мешај Премер-мемиер лига бидејки историја е сето тоа шо се случувало у минатто а не само у последните 20 години. Ливерпул ако нема историја незнам кој англиски тим има. Немаме Титула у ПЛ ама зтва имаме 18 од тогашната прва лига на Англија, факт е тоа. Според твоето можеле да не заебават Блекбурн а вас комотно може да ве заебават и Нотингем Форест кој е на прагот да отпадне од Чемпионшип а сепак имат 2 титули во ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom