juve_persempre
▐ I am VIKING▐
- Член од
- 17 февруари 2010
- Мислења
- 296
- Поени од реакции
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Wasington 95-102 , san antonio 89-96. Wiiin. 8000. Yeea!вчера паднав на глупите алба хокеј . не пишам хокеј веќе конечен тип , не е тоа за мене.
ама сум го начекал поклонот од сабајле
Џокович - Стаковски >17.5 @2,05 7:6 6:3
ги чекам уште
вашингтон - орландо(-8.5) Х1 @1.90
Вашингтон изгубија во последна секунда синоќа од милвоки , дадоа 118 поени , нека се гонат ако изгубат катастрофално . Плус денес е последен ден мислам за трансфери во нба , можно е и Хауард да не игра ако го договарат за размена. во тој случај пред да почне ќе биде фатена.
сан антонио - чикаго -190.5 @1.90
дерби , добри одбрани и двата тима . не би требало да има многу поени
Wasington 95-102 , san antonio 89-96. Wiiin. 8000. Yeea!
6-1;7-6Џокович-Типсаревич 19.5+ 1.65
За вечер Сао Паоло - Гуаранти... DP 1 @ 2.20 коефициент
Сите ја играат 2-1 демек прелаз али чист 1-1 е таа за похрабрите дупла победа. Инаку еве за хокејот Келн убаво испадна, 3 гола во 3/3
![]()
one does not simply реди утакмица да заврши гг и 3+.. се знај како се реди 2/1 1/2. можи само да е добар тип ништо фазла.За вечер имам дојава и пошто сум многу добар ќе ја споделам со сите вас.
Порталнд-Мајами ГГ и 3+
Пукајте MAX BET од сигурен извор е
![]()
НБА е оваа. Ти гарантирам дека ќе биде ГГ3+.one does not simply реди утакмица да заврши гг и 3+.. се знај како се реди 2/1 1/2. можи само да е добар тип ништо фазла.
За вечер Сао Паоло - Гуаранти... DP 1 @ 2.20 коефициент
Сите ја играат 2-1 демек прелаз али чист 1-1 е таа за похрабрите дупла победа.