Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
вчера паднав на глупите алба хокеј . не пишам хокеј веќе конечен тип , не е тоа за мене.

ама сум го начекал поклонот од сабајле

Џокович - Стаковски >17.5 @2,05 7:6 6:3

ги чекам уште

вашингтон - орландо(-8.5) Х1 @1.90
Вашингтон изгубија во последна секунда синоќа од милвоки , дадоа 118 поени , нека се гонат ако изгубат катастрофално . Плус денес е последен ден мислам за трансфери во нба , можно е и Хауард да не игра ако го договарат за размена. во тој случај пред да почне ќе биде фатена.

сан антонио - чикаго -190.5 @1.90

дерби , добри одбрани и двата тима . не би требало да има многу поени
Wasington 95-102 , san antonio 89-96. Wiiin. 8000. Yeea!

Случајно ја најдов на нет сликава .. е Хари Хари .. ( доколку не е фотошоп )

420648_316064435118957_122829844442418_928949_1381660624_n.jpg

За вечер Сао Паоло - Гуаранти... DP 1 @ 2.20 коефициент

Сите ја играат 2-1 демек прелаз али чист 1-1 е таа за похрабрите дупла победа. Инаку еве за хокејот Келн убаво испадна, 3 гола во 3/3 :)
kYJ84.jpg

За вечер Сао Паоло - Гуаранти... DP 1 @ 2.20 коефициент

Сите ја играат 2-1 демек прелаз али чист 1-1 е таа за похрабрите дупла победа. Инаку еве за хокејот Келн убаво испадна, 3 гола во 3/3 :)
kYJ84.jpg

Ја оваа Сао ПАоло Х ја играф 4,5 коеф. дојава е незнам полувреме ова она ама нерешено ке заврши диреткно со врски ми ја кажжа од бразил, има еден другар увезува батаци и стекови од бразил и он таму има некој другар што игра футбал и од таму знае некој му кажал Х е

За вечер имам дојава и пошто сум многу добар ќе ја споделам со сите вас.

Порталнд-Мајами ГГ и 3+

Пукајте MAX BET од сигурен извор е
:D

За вечер имам дојава и пошто сум многу добар ќе ја споделам со сите вас.

Порталнд-Мајами ГГ и 3+

Пукајте MAX BET од сигурен извор е
:D
one does not simply реди утакмица да заврши гг и 3+.. се знај како се реди 2/1 1/2. можи само да е добар тип ништо фазла.

Почнав хокеариве да ги играм неделава, за сега супер, 3 ливчиња од по 7-8 коеф. 3/3. (y)

one does not simply реди утакмица да заврши гг и 3+.. се знај како се реди 2/1 1/2. можи само да е добар тип ништо фазла.
НБА е оваа. Ти гарантирам дека ќе биде ГГ3+.

(шала беше коментарот by the way :D)

19:00 Duisburg - Fürth 1/2 (25,00)
на статус на фб ја начекав, така да сами проценете колку е сигурна, ама за 5банки ништо не губите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom