Фан страна на Луксембург на Фејсбук си игра мајтап со Македонија. Го заслужуваат тоа фудбалерите..

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Нарипавме на страната ко мајмуни на банани :pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене само не ми е јасно како не им е срам на фудбалериве (ај од ФФМ очекувам, тие немаат ни образ ни ништо) да придонесуваат за исмевање на македонски дрес и на државата како таква. Немаат ли национална гордост овие луѓе (чест на исклучоци), да гинат за дресот што го носат и знамето под кое играат. Па срам е и да им се свири химната. НЕ ЈА ЗАСЛУЖИЛЕ!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Мене само не ми е јасно како не им е срам на фудбалериве (ај од ФФМ очекувам, тие немаат ни образ ни ништо) да придонесуваат за исмевање на македонски дрес и на државата како таква. Немаат ли национална гордост овие луѓе (чест на исклучоци), да гинат за дресот што го носат и знамето под кое играат. Па срам е и да им се свири химната. НЕ ЈА ЗАСЛУЖИЛЕ!
Ma каков срам,каква химна,гордост.. за дебела пара и родена мајка ќе продадат.. а не пак дресот и гордоста.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Стаус кво во фудбалот, субвенции од влада за купување еден багер (од тие моќните) влез во ФФМ и рушење до темел. Хари и компанија да се исфрлат на клоци заедно со тоа нивното местачко лоби. Да им се додели општокорисна работа да ги бркаат гулабите од спомениците да не прават бербат. Дај да си вложуваме во ракометот и кошарката овде што нема леб нема, едноставно ФФМ е во заложништво на бизнис интересите на групата која освен бизнис нема никаква допирна точка со спортот.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Море за пари ... 40 коефициент мислам беше од 2 во 1.
Не ме држете за збор .

K

kalimer0

Гостин
Не бе проколнат ни е фудбалов. Медал на Олимпијада ќе земеме со кошарка и ракомет ама во фудбал од последно место во група не мрдаме па на глава застанете ако сакате.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Македонија се сака и љуби и кога тепа и кога губи, ама овие бе ептен дрва се :facepalm:
Да, Македонија се сака и љуби и кога победува и кога губи и пак сите ќе ја сакаме, ама овие немаат почит спрема Македонија. Да имаа ќе играа со срце, со душа... Еј па има ли поголема гордост од тоа да ти ја свират химната? Нема за овие ништо свето на овој век. Нема. Продадени души, не им е проблем да ја посрамотуваат Македонија кај и да одат.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Абе кој проколнат, се гледа дека е наместено ова... Овие најголема мафија се.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Стаус кво во фудбалот,
Грешка си. Статус кво ќе беше да стоеше у место. Ова не е стоење у место, ова е пропаѓање со брзина на светлината. Регресија до максимум...:facepalm:

Не бе проколнат ни е фудбалов. Медал на Олимпијада ќе земеме со кошарка и ракомет ама во фудбал од последно место во група не мрдаме па на глава застанете ако сакате.
Не е проколнат. Проколнат би бил кога би имале златни момци и протеран Харалампие од државава и пак губат. Се знае изворот на ова. Волдерморт на македонскиот фудбал. Мафија една скапана. Па и у мафија има некои вредности... Каква Олимпијада бе луѓе, овие не можат трето место у група да бидат, не па на квалификации...

Kajgana Shop

На врв Bottom