Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а што женските у филмот се поарни ли?Ако го имате гледано филмот Spread тоа е типичен пример за вакви машки, што одат од корист а ги лажат дека ги сакаат за само да дојдат до тоа испланираното а во овој случај до куќа,топол дом и тн.

Скоро 11 години трае , или ќе речеш малку е?![]()

Да точно е дека повеќе жениве одат по такви работи, али има и машки да не бегаме од вистината.а што женските у филмот се поарни ли?
неможе да се каже дека само машките се женат без љубов, денес жените држат јака конкуренција со оглед на фактот дека добар дел од жениве само парите ги интересираат

мн нормално дека има и такви машки али мал е процентот и не зимај ти се здраво за готово од америчкиве филмовиДа точно е дека повеќе жениве одат по такви работи, али има и машки да не бегаме од вистината.![]()
Во мојот пост ништо лошо нема брату,само дадов пример да се види тоа посликовито.Во иднина ако не ти се свиѓаат моите мислења можеш слободно да ме заобиколиш.мн нормално дека има и такви машки али мал е процентот и не зимај ти се здраво за готово од америчкиве филмови
во твојот пост глупото е што сакаш да не убедиш преку некој амерички филмВо мојот пост ништо лошо нема брату,само дадов пример да се види тоа посликовито.Во иднина ако не ти се свиѓаат моите мислења можеш слободно да ме заобиколиш.

Не се правам некој мудоња него само дадов конкретен пример за темава и те молам не ми е до карање и такви глупости не сакам со никој да се замерувам ниту пак на еден форум.во твојот пост глупото е што сакаш да не убедиш преку некој амерички филм
тоа ти е еднакво на она што една македонска невладина организација правела истражувања за тоа колкав е процентот на педери у мкд. и процентот излага голем. а знаеш зашто? зашто директорот на таа е педер и си се теши преку такви ствари
отворен форум е и неам намера никого да заобиколувам нит наредби да извршувам

Љубовта како и сите други емоции е хемиска реакција. На сличен начин чуствуваме и среќа, тага, разочарување, болка...За секоја манифестација на организмот, за секое чуство, движење, потреба, има соодветен биохемиски процес во организмот што го предизвикува.
za oa vreme ne se javila li potreba za mala avantura ama mala![]()

Иначе, сеуште нерешено прашање во науката е дали емоциите ги предизвикуваат физиолошките промени во организмот или обратно - физиолошките промени ги предизвикуваат емоциите? Според оваа логика, можеби и не треба толку едноставно да се сфаќа љубовта. На овој стадиум на кој се наоѓаме сега, навистина има нешто „идилично“ во неа.
Од моја страна не, од негова незнам, мислам дека е исто![]()
Не сфаќам како може да го поминеш животот со некој кој не го сакаш. Како може да правиш планови за цел живот со некој за кој немаш чувства исти како за себе?! Кога ќе решиш да се мажиш со некого значи дека тој некој го сакаш рамно на себе! Зошто инаку јас би правела планови за до крајот на животот??? Зошто би имала деца со некој кој не го сакам рамно на себе?
Парите денес ги имаш утре ги немаш, ама љубовта кон тој човек дава сила, мотив, желба, надеж, среќа... ги дава сите оние работи кои те туркаат напред во животот.
Јас никогаш не би се омажила за некој кој не го сакам! Бракот е светост според мене. Не би сакала моите деца да живеат во нездрава средина, не би сакала да се развијат во неморални и ненормални луѓе. Доколку не упееш со децата ништо не си направил во животот, а нема успех без љубов кон партнерот.