Pa sto ima vrska poznavam luge se vencani porano imaaat dete 21 god a toj mazot im vika sedete u kukata tuka ke ziveete jas ke idam da si go ziveam zivotot i si nosi sekoja vecer druga zena u kukata si ja raboti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку години тоа трае?па уште си го сакам човекот исто како и првиот ден?
Колку години тоа трае?
Стара Латинска поговорка вели: Жената или љуби или мрази, трето нема.
Aut amat aut odit mulier, nihil est tertium

ебачиште!!Pa sto ima vrska poznavam luge se vencani porano imaaat dete 21 god a toj mazot im vika sedete u kukata tuka ke ziveete jas ke idam da si go ziveam zivotot i si nosi sekoja vecer druga zena u kukata si ja raboti
Не е малку, напротив...Скоро 11 години трае , или ќе речеш малку е?![]()
Општо е познато дека жените ги привлекуваат леви типови кои не им е гајле за ништо и ја третираат жената како мотор и кола значи си го живеат својот живот и не се патолошки опседнати каква е женската и дали е најдобра едноставно уво ги боли.
и.

Поради ова не верувам во статистики многу. Слично истражување годинава покажа дека мажите готово се откажале од бракот како заедница. Од каде сега ова? Или тоа истражување не е точно или ова не е точно. Не можат и двете да се реални студии.
Не е малку, напротив...
Но ти си имала среќа. Јас, познавам само еден пар кој по триесетина години брак се уште е во „ заљубена форма “, а познавам огромен број парови, вклучувајќи го и мојот случај, каде што кавгите и омразата доминираат.
Обично таа заљубеност трае многу малку, на пример до раѓањето на децата.
Среќа во љубовта е многу редок настан. Проценувам дека само еден од десет илјади бракови е како твојот.

Не само што ми се допаѓаат, туку ме воодушевуваат твоите зборови.Незнам дали е среќа ама верувај убаво ми е, имаме три деца и ништо не го нарушило балансот, и грижата кон нив и ноќите непреспани, баш напротив мене кога ќе ме фати најчесто некоја мака од премногу обврски тука е за да подаде рака и да ме гушне, е така уште повеќе ме прави посилна и како да не го сакам.. тоа е можеби сме си ја нашле вистинската хемиска формула, незнам друго што да речам![]()
Можеби кога едно од овие истражувања ќе биде валдино ќе имаме сериозен муабет.
Љубов?
Љубов е хемиска реакција кој што се случува во мозокот, и за жал со доволно пракса можеш и сам да си ја предизвикаш, това е научен факт. Жал ми е за слеповерците...
Можеш опсесијата сам да си ја предизвикаш, затоа што е психа, па преку опсесијата човек да мисли дека е заљубен, но не и љубовта. Не може да е хемиска реакција, затоа што тогаш кај сите луѓе подеднакво мање више ќе се манифестираше, а како што гледаш колку има различни толкувања за тоа што е љубов. Како што мајката безусловно го сака своето дете, така и двајца може да се најдат и безусловно да се сакаат. Сега ретка е таа љубов, но се наоѓа. 
Љубов е хемиска реакција кој што се случува во мозокот, и за жал со доволно пракса можеш и сам да си ја предизвикаш, това е научен факт. Жал ми е за слеповерците...
Не можеш сам да си ја предизвикаш.Можеш опсесијата сам да си ја предизвикаш, затоа што е психа, па преку опсесијата човек да мисли дека е заљубен, но не и љубовта. Не може да е хемиска реакција, затоа што тогаш кај сите луѓе подеднакво мање више ќе се манифестираше, а како што гледаш колку има различни толкувања за тоа што е љубов. Како што мајката безусловно го сака своето дете, така и двајца може да се најдат и безусловно да се сакаат. Сега ретка е таа љубов, но се наоѓа.
![]()