Underworld го имаш гледано?^ Фала не се лоши ќе погледнам некој повеќе бев за некој со зомби , војна помеѓу вампири и врколаци ... сепак фала ви))))
Да да ги имам гледано сите делови од Underworld и тој Predator vs AlienUnderworld го имаш гледано?
Изгледај некој дел од Aliens.... (vs Predator)
Епа повеќе од ова стеснување филмови со вампири и врколациАјдееее, наместо да стесниш критериуми ги рашири)))
Срам ми е што го знам ова, ама војна помеѓу вампири и врколаци има во Twilight^ Фала не се лоши ќе погледнам некој повеќе бев за некој со зомби , војна помеѓу вампири и врколаци ... сепак фала ви))))
Не те сватив баш ...Срам ми е што го знам ова, ама војна помеѓу вампири и врколаци има во Twilight![]()
Oстај АVP, гледај ги посебно Aliens, дури после посебно и Предатор ако сакаш.Не те сватив баш ...) НМВ иначе го чекам и вториот дел од последниот Твајлајт да испадне само незнам кога на нет кога го гледав пишуваше part1 фала што се потруди
Ај сега повеќе да се потрудам. Вториот дел ти излегува на 16-ти ноември.Не те сватив баш ...) НМВ иначе го чекам и вториот дел од последниот Твајлајт да испадне само незнам кога на нет кога го гледав пишуваше part1 фала што се потруди
Фала ти сите овие идат на список освен AlienOстај АVP, гледај ги посебно Aliens, дури после посебно и Предатор ако сакаш.
Вака, Ридли Скот, Џејмс Камерон, Дејвид Финчер па на крај овој од Жан-Пјер.
Значи Аlien (1979), Aliens (1986), Alien(3) (1992) па Alien: Resurrection (1997)
30 days of night
30 days of night: dark days
28 days later
28 weeks later
blade?
Van Helsing
Dawn of Dead, па разгледај од Џ. А. Ромеро и друго.
Штом ти е океј Твајлајт, би ти предложил серија: The Vampire Diaries. Имаш слични војни.
Па.. True Blood.
Или Walking Dead.
Му ги препорача 30 days of night, ме разочараOстај АVP, гледај ги посебно Aliens, дури после посебно и Предатор ако сакаш.
Вака, Ридли Скот, Џејмс Камерон, Дејвид Финчер па на крај овој од Жан-Пјер.
Значи Аlien (1979), Aliens (1986), Alien(3) (1992) па Alien: Resurrection (1997)
30 days of night
30 days of night: dark days
28 days later
28 weeks later
blade?
Van Helsing
Dawn of Dead, па разгледај од Џ. А. Ромеро и друго.
Штом ти е океј Твајлајт, би ти предложил серија: The Vampire Diaries. Имаш слични војни.
Па.. True Blood.
Или Walking Dead.
Најдов,а и секако никој немаше да даде торентМоже некој да ми прати торент во ПП од Tommie Unlimited?