шо не кажа порано во дворот ќе инсталирав цистернаЛуѓе,посебно вие што имате некоја заштеда-КУПУВАЈТЕ ГОРИВО сега додека е поевтино...гарант цената ќе се покачи после евентуалниот напад на Иран кој едвај чекам да се случи.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
шо не кажа порано во дворот ќе инсталирав цистернаЛуѓе,посебно вие што имате некоја заштеда-КУПУВАЈТЕ ГОРИВО сега додека е поевтино...гарант цената ќе се покачи после евентуалниот напад на Иран кој едвај чекам да се случи.
планирав р6ка да земам, хехенце. 7-8 наСТО за СТО, малку..Ева ќе требит и моторот на плин да го прам сега.
Зошто да не, едно вакво точаче, velomobile:Луѓето на месечината се качија, вие ќе се качувате на коњи, точаци...![]()
....Ако во моето семејство можело пред 50 години да се вози кола,........Колата не ми е само потреба мене, него и задоволство.....
Што ли ќе прави докторката!Многу од овие што лепат по форумов успеси на владата не сваќаат дека и покрај тоа што се вработени од тоа ВМБЛО, платите што сега им ги даваат за многу брзо време немаа да вредат ни 50 евра тоест куповната моќ на тие 25 000 денари ке вредат колку 3000 денари,е тогаш сум ве ебал пички едни што ќутите.
Демек арно ви е вас супер си работи владава, е не работи супер дупка е се во Македонија јадете сега говна зауспесите на кошаркарите и ракометарите ко божем лично гвујо и хорхе ги давале кошевите и головите, јадете говна како тоа било убаво барок и споменици.
Еј абдали сметајте на тоа дека се е поскапено,денарот си ја губи вредноста нема да можете да се прехраните со тие 25 000 денари што сега ви ги даваат. Тогаш ке ве прашам вошкари едни што ке правите.
А мислев нема партиски препукувања тука на форумов. Ама за некои може за некои не? Овој штакоров сигурно пишува од Бихачка или е промашена инвестиција и дома не го сакаат па бвара вентил да се опушти така што ќе навредува најмалку 450.000 луѓе. Кретенчина.Многу од овие што лепат по форумов успеси на владата не сваќаат дека и покрај тоа што се вработени од тоа ВМБЛО, платите што сега им ги даваат за многу брзо време немаа да вредат ни 50 евра тоест куповната моќ на тие 25 000 денари ке вредат колку 3000 денари,е тогаш сум ве ебал пички едни што ќутите.
Демек арно ви е вас супер си работи владава, е не работи супер дупка е се во Македонија јадете сега говна зауспесите на кошаркарите и ракометарите ко божем лично гвујо и хорхе ги давале кошевите и головите, јадете говна како тоа било убаво барок и споменици.
Еј абдали сметајте на тоа дека се е поскапено,денарот си ја губи вредноста нема да можете да се прехраните со тие 25 000 денари што сега ви ги даваат. Тогаш ке ве прашам вошкари едни што ке правите.
Суз беАко пред 50 години семејството ти возело кола, тогаш сега стварно си паднал на ниски гранки........ сега овде прикаски ни кажуваш за мали деца, не заебавај, пред 50 години, коли во СФРЈ помасавно (фичовци) почнаа да се купуваат тек на крајот од шеесетите(на улиците можеше слободно да играш фудбал на мали голчиња), за предходно си морал да бидеш директор, партиски службеник или привилегиран граѓанин....
За потреба се плаќа макар и гунѓале, за задоволство се плаќа и се свирка....
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 01:17 ---
Што ли ќе прави докторката!
На кого прво да даде....![]()
Не бе господине антички револуционер,само ја кажувам вистината. Знам дека боли ама јеби га тоа ти е што да правиш. Не ми е криво тој што незнае р да каже што ги ебе 450.000 криво ми е што покрај нив ебе уште 1.550.000 а овие 450 000 ги убедуваат дека им е убаво и така треба да биде.А мислев нема партиски препукувања тука на форумов. Ама за некои може за некои не? Овој штакоров сигурно пишува од Бихачка или е промашена инвестиција и дома не го сакаат па бвара вентил да се опушти така што ќе навредува најмалку 450.000 луѓе. Кретенчина.
А затоа ли ме боли увово, од твојата "вистина". Океј да знам. Продолжи просветли го народот Грујо е крив, за нафтата и кризата во Иран и ниските плати и студот и така натака. Вистината ме боли од увово почна да ми шета накај лактот.Не бе господине антички револуционер,само ја кажувам вистината. Знам дека боли ама јеби га то ти е што да правиш.
Не си во право, ќе рипне и цената на лебот за 0.2 денари. Може и интернетов ќе поскапи според некои експерти од форумов.Ех,баш фино што поскапе,може гужвата ќе се намали а луѓето ке заштедат некој денар.Јас би за 200 ден литро.
Ако некој си мисли дека којзнае колку ќе изгуби со поскапувањето само нека размисли дека нема поголема разлика од 30 денари на 100 километри или месечно до 500 денари максимум.
А затоа ли ме боли увово, од твојата "вистина". Океј да знам. Продолжи просветли го народот Грујо е крив, за нафтата и кризата во Иран и ниските плати и студот и така натака. Вистината ме боли од увово почна да ми шета накај лактот.