leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
ко ке се фатиш на оро до крај се игра.
И го изигравте ли?

Пиши ги сите кој дојде, кој излага за да ги банираме следен пат од вакви теми

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ко ке се фатиш на оро до крај се игра.
Пропадна собирот ејШо народ ќе бевме ваков никаков......
Џиш сега нова собиранка некаде почеток на Април ко ќе е потопло ќе има и прилепчани,скопјани итн итн ќе се соберат луѓе. Вака со овие не е да си имаш работа
И го изигравте ли?
Пиши ги сите кој дојде, кој излага за да ги банираме следен пат од вакви теми)
Бевме само јас, Џиш и мкд Владе. На Брокер ќе му ги искршам џамојте на куќата дека не дојде, онака како на комшија. Другото се педерчиња...
![]()
Бевме само јас, Џиш и мкд Владе. На Брокер ќе му ги искршам џамојте на куќата дека не дојде, онака како на комшија. Другото се педерчиња...
![]()
се знај кој се луѓе од збор.И го изигравте ли?
Пиши ги сите кој дојде, кој излага за да ги банираме следен пат од вакви теми)
Оу фак.....се извинувам броЈас се извинувам што не присуствував ама последно прочитав дека собиранката се откажува а сега гледам дека сепак не се откажала, навистина се надевав дека ќе се организираме подобро не знам зошто сите откажаа јас без заинтересиран до крај меѓутоа последно прочитав дека нема ништо да има и излегов баш ми е жал што не дојдов. Јавно ви се извинувам за моето неприсуство чисто дојде до недоразбирање
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 01:17 ---
Баш ми е жал што оваа беше последната порака што ја прочиват и понатаму не знаев што се случува![]()
Требаше да прифатиш кладба бе. ем ќе се појавевме двајцата, ем ќе го кренев нивото на собиранката, ем ќе си купев после нови чевли со паритеЛет 3 и неговите фамозни најави за појавување.
Џиш денес е за 100 евра побгат... пошо прежалени ми беа.
Е шо требаше да напрам? Ти кажав убо, појави се, имаш 100 евра. Поинаку како да прифатам, незнам. Ти си ги покажа парите, така да ај сеа дај ги да те видам...Требаше да прифатиш кладба бе. ем ќе се појавевме двајцата, ем ќе го кренев нивото на собиранката, ем ќе си купев после нови чевли со парите
Нешто линк до тоа званично кажување?Е шо требаше да напрам? Ти кажав убо, појави се, имаш 100 евра. Поинаку како да прифатам, незнам. Ти си ги покажа парите, така да ај сеа дај ги да те видам...
Нешто линк до тоа званично кажување?
Ај во 100 евра дека ќе се појави?
Доволно? Или требаше на сато да напишам дека давам 100 евра ако дојди Лет3?Ај. А ако не се појави? Миле китич ќе ми дај 100 евра?
Се немаш ти изгледа кладено во животот. Се вели “Да!, имаш кладба“ или “Прифаќам кладбата“ Види како јас те прашав “Имаме кладба“ одговор - немашеДоволно? Или требаше на сато да напишам дека давам 100 евра ако дојди Лет3?
Ај пошо си постар, по твое нека биди. За друг пат, си знам.Се немаш ти изгледа кладено во животот. Се вели “Да!, имаш кладба“ или “Прифаќам кладбата“ Види како јас те прашав “Имаме кладба“ одговор - немаше
Ај пошо си постар, по твое нека биди. За друг пат, си знам.